Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Absorberende broekjes

Absorberende broekjes bij incontinentie

Absorberende broekjes van merken als Absorin, Attends, Tena en Hartmann worden gebruikt voor het absorberen van incontinentie. Wij leveren diverse merken, omdat wij vinden dat er veel verschillende zaken belangrijk zijn bij incontinentie. Wordt het vergoed is een belangrijke vraag daarom hebben wij van Absorin absorberende broekjes in een voordeelverpakking.

Absorberende broekjes kunnen discreet zijn

Het discreet versturen van absorberende broekjes of ander incontinentie materiaal is een belangrijke aangelegenheid. Incontinentie hoe graag wij er ook normaal over willen praten is helaas voor veel mensen nog een taboe, terwijl dat helemaal niet hoeft. Geeft u dan ook aan dat u het graag discreet verpakt wilt hebben en wij regelen de rest.

Absorberende broekjes van attends

Wij staan zelf erg achter de absorberende broekjes van Attends. Attends Pull-Ons is een serie goed absorberende, elastische broekjes die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De broekjes hebben een discrete witte kleur. Door de goed sluitende pasvorm is het broekje discreet in het gebruik. Uitsluitend éénmalig gebruik. Door de elastieke heupband vormt het broekje zich goed naar het lichaam geschikt voor licht urine en/of ontlastingverlies ruimere beenopeningen waardoor het aan en uit trekken eenvoudiger wordt sterk absorberende kern en zachte anti-lek randjes bieden optimale bescherming tegen lekkage textiele buitenlaag is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal dat bijdraagt aan een gezonde huidconditie en draagcomfort. bij verschoning kan de zijkant gemakkelijk los gescheurd worden latex-vrij

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!