• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Incontinentie onderleggers voor in bed | Klinimed | Uw medische groothandel

Om bedden, matrassen en beddengoed te beschermen tegen incontinentie, zijn er diverse incontinentie onderleggers voor in bed verkrijgbaar. U kunt daarbij kiezen voor wegwerponderleggers of een wasbare onderlegger. Beide soorten zijn speciaal ontwikkeld om urine te absorberen en ongewenste geurtjes te verminderen. Bed onderleggers zijn gemaakt uit meerdere lagen. De bovenste laag van het celstof matje bestaat uit een vochtdoorlatend laagje dat ervoor zorgt dat het oppervlak droog blijft. De tweede laag, de absorptiekern, bevat materiaal dat de urine en/of verontreiniging opneemt. De onderste laag is voorzien van een vochtdicht folie om doorlekken te voorkomen. Bij Klinimed kunt u de benodigde bedonderleggers heel gemakkelijk en snel online bestellen.

Lees hier meer over Incontinentie onderleggers

Waar moet ik op letten bij het kopen van incontinentie onderleggers voor in bed?

Wanneer u bed onderleggers gaat aanschaffen, is het belangrijk dat het product passend is voor het bed en geschikt is voor de situatie. Er zijn onderleggers verkrijgbaar voor alle vormen van incontinentie; van licht absorberend tot zeer sterk absorberend. Het benodigde absorptievermogen is tevens afhankelijk van of het gaat om bijvoorbeeld een bedlegerige of ambulante patiënt.
Indien u onderleggers wilt aanschaffen voor extra zekerheid tegen doorlekken van absorberende broekjes en absorberende slips, kan het de moeite waard zijn om eens andere merken uit te proberen. Goede incontinentieproducten horen namelijk niet door te lekken!

Ons assortiment incontinentie onderleggers

Klinimed levert wegwerponderleggers en wasbare onderleggers van diverse merken, waaronder Medline, Medi-inn, Hartmann, Heka, Abena en Attends. U heeft daarbij de keuze uit verschillende absorptieniveaus en afmetingen, waaronder 20 X 40 cm, 60 X 40 cm, 60 X 60 cm en 60 X 90 cm. In bepaalde gevallen kan een protectielaken gewenst zijn. Dan biedt het 80 X 210 cm protectielaken van Medline uitkomst.

Naast incontinentie onderleggers leveren wij vanzelfsprekend nog veel meer verpleegartikelen, waaronder katheters, urinezakken, PEG sondes en producten op het gebied van persoonlijke verzorging

Bed onderleggers online bestellen

Wilt u onderleggers voor in bed bestellen, dan bent u bij Klinimed aan het juiste adres. Bij ons bent u namelijk verzekerd van scherpe prijzen, een snelle levering en een prima service! Bovendien kunt u veilig en gemakkelijk betalen via de betaalmethode van uw voorkeur. Kunt u in ons ruime assortiment de juiste onderleggers voor in bed niet vinden? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan even contact met ons op. Voor spoedbestellingen raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen; op die manier kunnen wij u namelijk sneller van dienst zijn.

Terug naar boven

Afmeting

  • 60 x 60 cm (2)

Merk

  • Medline (2)

Kleur

  • Lichtblauw (1)

Dikte

  • 10 laags (1)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief