Onderleggers voor in bed | Klinimed | Uw medische groothandel

Onderleggers voor in bed

Onderleggers voor in bed zijn bedoeld om uw bed en matras te beschermen tegen incontinentie. Wegwerponderleggers absorberen de urine en verminderen onder andere ongewenste geurtjes. Bij Klinimed vindt u wegwerponderleggers en wasbare onderleggers. Onderleggers voor in bed bieden soms een extra zekerheid tegen het doorlekken van bijvoorbeeld incontinentieluiers en -slips. Naar onze mening zou u dan ook eens kunnen kijken naar andere merken incontinentieluiers. Want een goede slip hoort niet door te lekken. Er zijn verschillende merken onderleggers verkrijgbaar zoals Hartmann, Tena, Absorin, Maimed en Attends.

Onderleggers met verschillende lagen

Onderleggers zijn gemaakt uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit een drooghoudlaagje dat vocht doorlaat zodat het oppervlak droog blijft. De tweede laag, de absorptiekern, bevat materiaal dat de urine en/of verontreiniging opneemt. De onderlaag bevat een vochtdicht folie om doorlekken te voorkomen.

Het is van belang dat uw onderlegger passend is voor uw bed en natuurlijk passend voor uw situatie. Voor alle incontinentievormen hebben wij een passende onderlegger van licht absorberend tot sterk absorberend.

Vragen over onderleggers

Kunt u in ons ruime assortiment de juiste onderleggers voor in bed niet vinden? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar.

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!