Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Onderleggers voor in bed

Onderleggers voor in bed

Onderleggers voor op bed zijn bedoeld om uw bed en matras te beschermen tegen incontinentie. Wegwerp onderleggers absorberen de urine en verminderen o.a. ongewenste geurtjes. Bij Klinimed vind u wegwerp onderleggers en wasbare onderleggers. Onderleggers bieden soms een extra zekerheid tegen het doorlekken van bijvoorbeeld incontinentieluiers en slips. Naar onze mening zou u dan ook eens kunnen kijken naar andere merken incontinentie luiers, want een goede slip hoort niet door te lekken. Er zijn verschillende merken onderleggers verkrijgbaar zoals hartmann, tena, absorin, maimed en attends. 
 
Onderleggers zijn gemaakt uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit een drooghoudlaagje dat vocht doorlaat zodat het oppervlak droog blijft. De tweede laag, de absorptiekern, bevat materiaal dat de urine en/of verontreiniging opneemt. De onderlaag bevat een vochtdicht folie om doorlekken te voorkomen. 

Het is van belang dat uw onderlegger passend is voor uw bed en natuurlijk passend voor uw situatie. Voor alle incontinentie vormen hebben wij een passende onderlegger van licht absorberend tot sterk absorberend. 

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!