• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Benauwdheid verminderen met een vernevelapparaat

Vernevelen doet u met een vernevelapparaat

Er zijn veel merken vernevelapparaten waarvan wij erg fan zijn van Pariboy. Dit is een merk wat expert is in hoog kwalitatieve inhalatiemateriaal van Duitse makelij en bij ruim 76% van de medische instellingen staat. Bovendien is deze compact en handzaam. Vernevelen is een methodiek om vloeibare medicatie te gaan inhaleren. Deze medicatie is opgelost in vloeistof en het vernevelapparaat zet dit om in nevel. Daarom is het belangrijk dat u dit goed inademend. Iets wat niet altijd even prettig is.

Lees hier meer over Vernevelapparaat zuurstof vernevelen

Een prettig vernevelmasker voor uw pariboy

Het juiste gereedschap is het halve werk een zacht siliconen ademmasker kan gebruikt worden, zodat u prettig gebruik kan maken van de medicijnvernevelaar. Soms is het belangrijk om de medicatie echter dieper in de longen te inhaleren. Hierbij kunt u het beste gebruik maken van een LC sprint vernevelmondstuk. Dit neemt u in de mond waardoor de medicatie automatisch verder komt in de luchtwegen.

Vernevelen worde daarnaast gedaan om benauwdheid en zuurstof tekort te verminderen. Hiervoor hebben wij ook diverse zuurstofbrillen en zelfs een zuurstofkatheter in assortiment. Let op bij vervevelen dat u de tijd ervoor neemt. Het is namelijk belangrijk om rustig, gedurende langere tijd in en uit te ademen.

Terug naar boven

Merk

  • DCT (1)
  • Intersurgical (1)

Kleur

  • Transparant (1)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief