• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer 2.000 producten

Cardiofax ECG S 2250 Nihon Kohden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Cardiofax ECG S 2250 Nihon Kohden


De Nihon Kohden Cardiofax elektrocardiogram serie S staat voor eenvoudige bediening en efficiënte workflows. De Cardiofax S ondersteunt zorgverleners in hun dagelijkse routine met nauwkeurige en betrouwbare ECG-informatie voor verbeterde efficiëntie. Het 7,0-inch kleurendisplay met achtergrondverlichting maakt het mogelijk alle relevante gegevens en de 12 ECG-golfvorm-aanzicht op één scherm te bekijken.

De gidsfunctie op het scherm zorgt voor een optimale positionering van de elektroden en ondersteunt zo de efficiënte workflow van de zorgverlener. Andere ehulpmiddelen zoals een barcodelezer of magnetische kaartlezer voor invoer van patiënt-ID's zijn ook beschikbaar. Cardiofax S ondersteunt op papier gebaseerde en papierloze workflows - golfvorm- en analyseresultaten kunnen ter beoordeling naar een pc worden overgebracht.

Het geavanceerde interpretatieprogramma, het ECAPS 12C-analyseprogramma, maakt diagnostisch vertrouwen mogelijk en ondersteunt een snelle en betrouwbare diagnose voor de patiënten. Het biedt simultane 12-leidingen ECG-acquisitie en -analyse met ongeveer 200 bevindingen met actieve ruisonderdrukking.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 2.895,00

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 3 weken . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

Makkelijk af te lezen kleuren LCD Simpele invulling van data Makkelijk in gebruik Electronisch opnemen Makkelijke data verzending Hoogwaardige conformiteit met IEC60601-2-25: 2011 High level 12-lead ECG analyses

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Cardiofax ECG S 2250 Nihon Kohden

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden