Klinimed: wie zijn wij? 

Wie zijn wij?

 

Onze missie:

Om de zorgen van de mensen in de praktijk draagbaarder te maken, zodat de zorgen van vandaag niet meer de zorgen van morgen zijn. Een duurzame toekomst is iets waar we samen op een persoonlijke wijze naar toe willen werken. Van bestelproces tot medisch materiaal graag kijken we samen met naar oplossingen om het makkelijker te maken.

 

Meer over Klinimed:

Als de groothandel in medische disposables vormt Klinimed de link tussen fabrikanten en de medische instelling die de zorg verleent. Ontzorgen heeft onze hoogste prioriteit gezien de enorme hoeveelheid aan leveranciers en leveringsuitdagingen waar klinieken mee te maken hebben. Ons Care & Cure concept lost op de korte termijn de problemen op en op lange termijn helpen we om de logistieke en inkoopprocessen te verbeteren.

Op deze manier kunnen onze klanten zich focussen op datgene waar zij goed in zijn, een uitstekende zorg verlenen!

 

Onze mensen

 

Naast een service gerichte aanpak, kunnen wij perfect schakelen met onze klanten doordat een groot deel van ons team een achtergrond of een affiniteit met de zorg heeft. 

 

Met maatschappelijk verantwoord ondernemen is het ons streven om bij te dragen aan de doelen opgesteld door de Verenigde Naties voor duurzaamheid (Sustainable Development Goals, afgekort SDG). Hierbij ligt de focus op het bevorderen van de ontwikkelingen in het gezondheidsstelsel, actie ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan en het samenwerken met andere instanties om de SDG-doelen te behalen.

Wij zijn reeds een aantal jaren fanatiek bezig omslag te maken in onze structuur om deze doelen te realiseren. Wat doen wij dan zoal?

  • Scheiden van afval

  • Afname groene stroom & duurzame verlichting

  • Kopen waar mogelijk onze goederen in Nederland of Europa om de CO2 uitstoot te beperken

  • Omdat wij ons vervoer nog niet volledig elektrisch uitvoeren, planten wij voor elke 500 KM een boom. Dit doen wij in samenwerking met de Trees for all.

  • Gebruik van een milieu vriendelijke zoekmachine, Ecosia. Wat is hier zo speciaal aan? Ecosia is vergelijkbaar met elke andere zoekmachine. Met één groot verschil: Men investeert 80% van de winst voor aanplant van bomen. Meer weten? Neem hier een kijkje!

  • Klinimed Cares is ons initiatief om goede doelen in de zorg te steunen. Een mooi voorbeeld is het steunen van Hearts in Healthcare! Onze slagkracht groeit ook in de non-profit sector met de dag en hier zijn wij trots op. Mocht u nog partijen kennen die baat hebben bij een extra platform, restpartijen of een financieel duwtje in de rug, laat het ons weten. Voorstellen voor initiatieven zijn altijd welkom. 

Op dit moment werken wij er hard aan om de volgende punten verder uit te werken:

  • Een duurzaam distributieproces

  • Recycling van diverse afvalstoffen van medische producten

  • Een schoon wagenpark

 

Onze visie:

Verspilling of dit nou in monetaire of materiële vorm is komt steeds vaker voor. Met overbevolking komt een groei aan gezondheidsproblematiek en materiële tekorten. Dit soort grote problemen kunnen wij niet in ons eentje oplossen, maar wij willen wel ons en iedereen waarmee wij samenwerken de mogelijkheid bieden om samen een steentje bij te dragen. 

Het mogelijk maken om als mkb-zorgonderneming duurzamer en effectiever met de mogelijke middelen om te gaan zien wij als onze grootste uitdaging. Als de eerste groene medische producten groothandel willen wij via een selectief aanbod het mogelijk maken om samen die uitdaging aan te gaan. Bovendien willen wij de MKB-zorgondernemingen de mogelijkheden geven om te concurreren met de grotere partijen en zich te onderscheiden. De oplossingen die wij hiervoor ontwikkelen creëren internationale corporate voordelen op regionaal niveau. 

Iedereen kent de tekorten en de verspilling in de zorg; het onnodig weggooien van medicatie en medische hulpmiddelen, het tekort aan budget vanuit de overheid waardoor zorg niet of niet op de meest effectief mogelijk manier verleend kan worden. Graag willen wij samen met u als collega zorgonderneming, de industrie en diverse patiëntenorganisaties deze problematiek aanpakken. Door samen slimmer te werken en slimme mogelijkheden op ICT vlak te bieden willen wij landelijk en internationaal bewustzijn creëren voor de andere mogelijkheden die er zijn.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de diensten/ producten die wij aanbieden? Vraag het aan ons team hier!

 

Meer over ons weten?

Volg de laatste updates op LinkedIn/Klinimed

Even bellen?

 

Je kan ons ook bereiken met de onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@klinimed.nl

Telefoon: 085-7441446