Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Wat u van ons kunt verwachten: 
Groeien op elk vlak ten behoeve van de gehele zorgketen. Op naar verbetering. 

Simpel 
KliniMed is een moderne zorgleverancier. Door de traditionele groothandel om te vormen naar een flexibel platform focussen wij ons op datgene wat altijd telt in de zorg: kwaliteit. Door deze kwaliteit te leveren middels een effectief en efficiënt ingerichte infrastructuur, kunnen wij dit op zeer competitief niveau doen. Een klein team, maar met een simpel idee zorgt voor maximaal effect. 

Efficiënt 
De zorgketen kan in zijn geheel digitaal. Anders gezegd: meetbaar. Door onszelf en ons netwerk continu te toetsen, stroomlijnen wij onze zorgketen per bestelling. 

Digitaal 
Digitale hulpmiddelen zoals een scan-bestel systeem, een website of een actieve aanwezigheid op sociale media zijn nog maar het begin. Koppelingen met ERP-systemen en de talloze toepassingen die meer informatie mogelijk maakt, zorgt (naar onze visie) voor de grootste omwenteling in deze markt sinds de papieren-catalogus. 

Samen 
Het (digitale) netwerk is de crux van ons onderscheidend vermogen. Gezien wij samenwerken met partners die dezelfde het digitale tijdperk een warm hart toedragen, zijn ook de productie, levering en ondersteuning naadloos in onze service opgenomen. Wij richten ons op de samenwerking met klinieken, zelfstandig behandel centra en opleiders in de zorg. 

Beterschap 
Wij richten ons op het verbeteren van onze markt, eindgebruikers maar ook onze omgeving. KliniMed Cares is een nieuw initiatief om goede doelen in de zorg te steunen en nog maar het begin. Een recent voorbeeld is Hearts in Healthcare.! Onze slagkracht groeit ook in de non-profit sector met de dag en hier zij we trots op. Mocht u nog partijen kennen die baat hebben bij een extra platform, restpartijen of een financieel duwtje in de rug, laat het ons weten. Voorstellen voor initiatieven zijn ook altijd welkom. 

Andere Insteek 
Wij vinden dat vandaag de dag er nog veel beter moet veranderen in de zorg. De markt is versleten, stoffig en dat schaadt de eindgebruiker. Zorg moet goed zijn, zodoende zetten wij ons in voor deze verandering middels techniek, een jong team en ongebreidelde ambitie om deze kwaliteit te waarborgen en overal te kunnen leveren. Deze kanteling begint wat ons betreft vooraan in de zorgketen, namelijk bij de opleidingsinstituten en daar waar zorg wordt toegepast door de handen van de professional. Vandaar dat wij hen van alle benodigdheden voorzien middels de Klinibox. Betaalbaar en hetzelfde materiaal als wat men verwacht wordt te gebruiken in het veld. Voor meer informatie een verkennend gesprek kunt u mailen naar info@klinimed.nl Contact  

Hoewel digitaal, zijn we zeker niet onpersoonlijk! 

Voor meer informatie over onze producten of diensten kunt u met ons contact opnemen, via onderstaande gegevens of op de koffie komen. Op naar verbetering. 

Algemeen 
E-mail: info@klinimed.nl 
Telefonisch: 085-7441446 

KliniBox 
Klinibox@klinimed.nl          

Volg de laatste updates op LinkedIn/KliniMed 
Vergezel het gesprek op Facebook/KliniMed

Bedrijfsgegevens
KVK:   63853833
BTW:  NL855428314B01
IBAN: NL95INGB0006709837

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!