Wat u van ons kunt verwachten: 
Groeien op elk vlak ten behoeve van de gehele zorgketen. Op naar verbetering. 

Simpel 
Klinimed is een moderne zorgleverancier. Door de traditionele groothandel om te vormen naar een flexibel platform focussen wij ons op datgene wat altijd telt in de zorg: kwaliteit. Door deze kwaliteit te leveren middels een effectief en efficiënt ingerichte infrastructuur, kunnen wij dit op zeer competitief niveau doen. Een klein team, maar met een simpel idee zorgt voor maximaal effect. 

Efficiënt 
De zorgketen kan in zijn geheel digitaal. Anders gezegd: meetbaar. Door onszelf en ons netwerk continu te toetsen stroomlijnen wij onze zorgketen per bestelling beter. 

Digitaal 
Digitale hulpmiddelen zoals een scan-bestel systeem, een website of een actieve aanwezigheid op sociale media zijn nog maar het begin. Koppelingen met ERP-systemen en de talloze toepassingen die meer informatie mogelijk maakt, zorgt (naar onze visie) voor de grootste omwenteling in deze markt sinds de papieren-catalogus. 

Samen 
Het (digitale) netwerk is de crux van ons onderscheidend vermogen. Gezien wij samenwerken met partners die het digitale tijdperk ook een warm hart toedragen zijn ook de productie, levering en ondersteuning naadloos in onze service opgenomen. Wij richten ons op de samenwerking met privé klinieken, zelfstandig behandel centra en opleiders in de zorg. 

Andere Insteek 
Wij vinden dat vandaag de dag er nog veel moet veranderen in de zorg. De markt is versleten, stoffig en dat schaadt de eindgebruiker. Zorg moet goed zijn, zodoende zetten wij ons in voor deze verandering middels techniek, een jong team en ongebreidelde ambitie om deze kwaliteit te waarborgen en overal te kunnen leveren. Deze kanteling begint wat ons betreft vooraan in de zorgketen, namelijk bij de opleidingsinstituten en daar waar zorg wordt toegepast door de handen van de professional. Vandaar dat wij veel samen werken met de opleiders in de zorg.

 

Duurzaam & maatschappelijk ondernemen 

Met Klinimed richten wij ons op het verbeteren van onze markt en onze omgeving. Zo proberen wij mee te werken aan een duurzamere samenleving. Wat doen wij dan precies? Gezien wij nog niet volledig elektrisch rijden planten wij voor elke 500 KM een boom. Dit doen wij in samenwerking met de Trees for all.

Daarnaast gebruiken wij Ecosia als onze zoekmachine. Wat is hier zo speciaal aan denk je nu? Ecosia is precies als elke andere zoekmachine. Met één groot verschil: ze gebruiken hun winst om bomen te planten. Meer weten? Neem hier een kijkje!

Klinimed Cares is ons initiatief om goede doelen in de zorg te steunen. Een mooi voorbeeld is het steunen van Hearts in Healthcare! Onze slagkracht groeit ook in de non-profit sector met de dag en hier zijn wij trots op. Mocht u nog partijen kennen die baat hebben bij een extra platform, restpartijen of een financieel duwtje in de rug, laat het ons weten. Voorstellen voor initiatieven zijn ook altijd welkom. 

 

Wil meer over ons weten?

Volg de laatste updates op LinkedIn/Klinimed
Vergezel het gesprek op Facebook/Klinimed

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!