¬Ľ Over Ons
162

Onze missie:

Om de zorgen van de mensen in de praktijk draagbaarder te maken, zodat de zorgen van vandaag niet meer de zorgen van morgen zijn. Een duurzame toekomst is iets waar we samen op een persoonlijke wijze naar toe willen werken. Van bestelproces tot medisch materiaal graag kijken we samen met naar oplossingen om het makkelijker te maken.

Meer over Klinimed:

Als groothandel van medische disposable producten & apparatuur vormt Klinimed de link tussen fabrikanten en de medische instelling die de zorg verleent. Dit doen wij mede door een servicegerichte aanpak, waarbij het ontzorgen van onze klanten absoluut prioriteit heeft. Op deze manier kunnen zij zich focussen op datgene waar zij goed in zijn, een uitstekende zorg verlenen!

Naast een service gerichte aanpak, kunnen wij perfect schakelen met onze klanten doordat een groot deel van ons team een achtergrond in de zorg heeft. Daarnaast onderscheidt Klinimed zich door innovatieve projecten op te zetten zoals een modulair opgebouwde desinfectie zuil en is onze insteek steeds gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen oftewel duurzaam. Dit past perfect in de visie van het bedrijf om continue op zoek te gaan naar het verbeteren van onze markt en onze omgeving.

Met maatschappelijk verantwoord ondernemen is het ons streven om bij te dragen aan de doelen opgesteld door de Verenigde Naties voor duurzaamheid (Sustainable Development Goals, afgekort SDG). Hierbij ligt de focus op het bevorderen van de ontwikkelingen in het gezondheidsstelsel, actie ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan en het samenwerken met andere instanties om de SDG-doelen te behalen.

Wij zijn reeds een aantal jaren fanatiek bezig omslag te maken in onze structuur om deze doelen te realiseren. Wat doen wij dan zoal?

 • Scheiden van afval
 • Afname groene stroom & duurzame verlichting
 • Kopen waar mogelijk onze goederen in Nederland of Europa om de CO2 uitstoot te beperken
 • Omdat wij ons vervoer nog niet volledig elektrisch uitvoeren, planten wij voor elke 500 KM een boom. Dit doen wij in samenwerking met de¬†Trees for all.
 • Gebruik van een milieu vriendelijke zoekmachine, Ecosia. Wat is hier zo speciaal aan? Ecosia is vergelijkbaar met elke andere zoekmachine. Met √©√©n groot verschil:¬†Men investeert 80% van de winst voor aanplant van bomen. Meer weten? Neem¬†hier¬†een kijkje!
 • Klinimed Cares is ons initiatief om goede doelen in de zorg te steunen. Een mooi voorbeeld is het steunen van¬†Hearts in Healthcare! Onze slagkracht groeit ook in de non-profit sector met de dag en hier zijn wij trots op. Mocht u nog partijen kennen die baat hebben bij een extra platform, restpartijen of een financieel duwtje in de rug, laat het ons weten. Voorstellen voor initiatieven zijn altijd welkom.¬†

Op dit moment werken wij er hard aan om de volgende punten verder uit te werken:

 • Een duurzaam distributieproces
 • Recycling van diverse afvalstoffen van medische producten
 • Een schoon wagenpark

 

Onze visie:

Verspilling of dit nou in monetaire of materi√ęle vorm is komt steeds vaker voor. Met overbevolking komt een groei aan gezondheidsproblematiek en materi√ęle tekorten. Dit soort grote problemen kunnen wij niet in ons eentje oplossen, maar wij willen wel ons en iedereen waarmee wij samenwerken de mogelijkheid bieden om samen een steentje bij te dragen.¬†

Het mogelijk maken om als mkb-zorgonderneming duurzamer en effectiever met de mogelijke middelen om te gaan zien wij als onze grootste uitdaging. Als de eerste groene medische producten groothandel willen wij via een selectief aanbod het mogelijk maken om samen die uitdaging aan te gaan.¬†Bovendien willen wij de MKB-zorgondernemingen de mogelijkheden geven om te concurreren met de grotere partijen en zich te onderscheiden. De oplossingen die wij hiervoor ontwikkelen cre√ęren internationale corporate voordelen op regionaal niveau.¬†

Iedereen kent de tekorten en de verspilling in de zorg; het onnodig weggooien van medicatie en medische hulpmiddelen, het tekort aan budget vanuit de overheid waardoor zorg niet of niet op de meest effectief mogelijk manier verleend kan worden. Graag willen wij samen met u als collega zorgonderneming, de industrie en diverse pati√ęntenorganisaties deze problematiek aanpakken. Door samen slimmer te werken en slimme mogelijkheden op ICT vlak te bieden willen wij landelijk en internationaal bewustzijn cre√ęren voor de andere mogelijkheden die er zijn.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de diensten/ producten die wij aanbieden? Vraag het aan ons team hier!

 

Wil meer over ons weten?

Volg de laatste updates op LinkedIn/Klinimed
Volg het gesprek op Facebook/Klinimed

Recente beoordelingen

 • 16 Oct / Lexi

  Goede service

  Prima producten, maar ik had iets anders nodig. Verzending ging vlot en omruilen voor een ..
 • 16 Oct / Kas

  Goede aansluiting

  Ik reis vaak naar Duitsland en deze zitten erg prettig. Het is een wat zachtere stof voor ..
Item 1 of 12

Productexperts uit de zorg

Mail ons gerust met je vragen over onze producten

+6 jaar expertise in medisch materiaal

Altijd een maatwerk aanbod of een gelijkwaardig alternatief

Persoonlijke klantenservice

Direct contact met een hecht team van betrokken professionals

Meer dan 5.000 producten

Leveringen in Nederland en Belgi√ę

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Over ons

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit medische producten, wij staan voor u klaar. Bel onze klantenservice voor hulp of gebruik de website om het juiste product te vinden.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en onze dienstverlening kunt u ons bereiken op:

klinimed.nl

Tappersweg 8K

2031ET Haarlem

[email protected]

T: 085-7441446