• Productexperts uit de zorg
 • Persoonlijke klantenservice
 • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
 • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Over ons 

 

Als groothandel van medische disposable producten & apparatuur vormt Klinimed de link tussen fabrikanten en de medische instelling die de zorg verleent. Dit doen wij mede door een servicegerichte aanpak, waarbij het ontzorgen van onze klanten absoluut prioriteit heeft. Op deze manier kunnen zij zich focussen op datgene waar zij goed in zijn, een uitstekende zorg verlenen!

Naast een service gerichte aanpak, kunnen wij perfect schakelen met onze klanten doordat een groot deel van ons team een achtergrond in de zorg heeft. Daarnaast onderscheidt Klinimed zich door innovatieve projecten op te zetten zoals een modulair opgebouwde desinfectie zuil en is onze insteek steeds gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen oftewel duurzaam. Dit past perfect in de visie van het bedrijf om continue op zoek te gaan naar het verbeteren van onze markt en onze omgeving.

 Met maatschappelijk verantwoord ondernemen is het ons streven om bij te dragen aan de doelen opgesteld door de Verenigde Naties voor duurzaamheid (Sustainable Development Goals, afgekort SDG). Hierbij ligt de focus op het bevorderen van de ontwikkelingen in het gezondheidsstelsel, actie ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan en het samenwerken met andere instanties om de SDG-doelen te behalen.

 

Sinds eind 2019 zijn wij fanatiek bezig omslag te maken in onze structuur om deze doelen te realiseren. Wat doen wij dan zoal?

 • Scheiden van afval
 • Afname groene stroom & duurzame verlichting
 • Kopen waar mogelijk onze goederen in Nederland of Europa om de CO2 uitstoot te beperken
 • Omdat wij ons vervoer nog niet volledig elektrisch uitvoeren, planten wij voor elke 500 KM een boom. Dit doen wij in samenwerking met de Trees for all.
 • Gebruik van een milieu vriendelijke zoekmachine, Ecosia. Wat is hier zo speciaal aan? Ecosia is vergelijkbaar met elke andere zoekmachine. Met één groot verschil: Men investeert 80% van de winst voor aanplant van bomen. Meer weten? Neem hier een kijkje!
 • Klinimed Cares is ons initiatief om goede doelen in de zorg te steunen. Een mooi voorbeeld is het steunen van Hearts in Healthcare! Onze slagkracht groeit ook in de non-profit sector met de dag en hier zijn wij trots op. Mocht u nog partijen kennen die baat hebben bij een extra platform, restpartijen of een financieel duwtje in de rug, laat het ons weten. Voorstellen voor initiatieven zijn altijd welkom. 

 

Op dit moment werken wij er hard aan om de volgende punten verder uit te werken:

 • Een duurzaam distributieproces
 • Recycling van diverse afvalstoffen van medische producten
 • Een schoon wagenpark

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de diensten/ producten die wij aanbieden? Vraag het aan ons team hier!

 

Wil meer over ons weten?

Volg de laatste updates op LinkedIn/Klinimed
Vergezel het gesprek op Facebook/Klinimed

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief