Home » Medische apparatuur » Autoclaaf S Klasse
91

Hulp nodig? Bel ons!

Onze klantenservice- medewerkers zitten voor u klaar!

085-7441446

Veilig betalen

Autoclaaf S Klasse

Autoclaaf houdt je instrumenten gesterriliseerd

Het logisch dat we in medische ruimtes met goede hygiëne werken. Daarom is het zeer verstandig om uw instrumenetn met grote regelmaat te sterriliseren. Dat geldt voor huisartsenpraktijken, operatiekamers tot aan klinieken en andere zorginstellingen. Dit kan onder andere met de autoclaven van Melag. Dus bent u op zoek naar een S klasse autoclaaf voor het steriliseren van uw instrumentarium? of een B Klasse autoclaaf? U vindt ze hier bij Klinimed.

Wat is een autoclaaf?

Een autoclaaf is een apparaat dat door middel van stoom onder druk uw instrumenten steriliseert. In de autoclaaf worden uw instrumenten verpakt of onverpakt gesteriliseerd. Het apparaat wordt gebruikt in ziekenhuizen en artsenpraktijken. Er zijn verschillende typen autoclaven, de B-type, de N-type en de S-type.

Bij Klinimed leveren wij S klasse autoclaven. Deze hebben als voordeel dat er een volledig gecontroleerde sterilisatiecyclus (met voor- en na- vacuüm, geschikt voor zowel verpakt als onverpakt materiaal) opzit.

Voor het steriliseren van medische instrumenten moet men voldoen aan bepaalde richtlijnen. Om u alvast op weg te helpen met een protocol raden wij u het voorbeeldprotocol van de NHG aan.

Voorbeeldprotocol Sterilisatie instrumenten - NHG

De Melag S klasse autoclaaf is één van de meest gebruikte en betrouwbare autoclaven in Nederland en voldoet ook aan alle richtlijnen.

De S klasse autoclaaf is de ideale sterilisator voor in de praktijk. Zoekt u een goedkope autoclaaf? Kijk dan eens naar ons huurconcept. Het is namelijk mogelijk om de autoclaven te huren. En jaarlijks te laten onderhouden door gecertificeerde technici.

Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om te gaan kijken naar disposable instrumentarium op onze instrumentarium pagina: /steriele-disposable-instrumenten/

 

Recente beoordelingen

  • 17 Jan / Delano

    ideaal

    snel geleverd en voordelig..
  • 17 Jan / Ann

    degelijke mondkapjes

    tevreden klant...
Item 1 of 12

Productexperts uit de zorg

Mail ons gerust met je vragen over onze producten

+6 jaar expertise in medisch materiaal

Altijd een maatwerk aanbod of een gelijkwaardig alternatief

Persoonlijke klantenservice

Direct contact met een hecht team van betrokken professionals

Meer dan 5.000 producten

Leveringen in Nederland en België

Nieuwsbrief ontvangen?

Over ons

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit medische producten, wij staan voor u klaar. Bel onze klantenservice voor hulp of gebruik de website om het juiste product te vinden.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en onze dienstverlening kunt u ons bereiken op:

klinimed.nl

Tappersweg 8K

2031ET Haarlem

[email protected]

T: 085-7441446