Wilt u iets retourneren vul dan onderstaand formulier in en stuur het pakketje op naar het volgend antwoordnummer met bij voorkeur een kopie van de pakbon, welke u ontvangen heeft van ons of u kunt terugvinden in uw account. Doe het item alstublieft in een omdoos en zorg dat dit goed en zorgvuldig verpakt is. 

 

Klinimed B.V.

Afdeling retouren

Antwoordnummer 340 

2040 VB ZANDVOORT

 

Na goedkeuring van uw retouraanvraag en controle van de zending zullen wij u het bedrag restitueren met inachtname van de spelregels in onze algemene voorwaarden zoals:

  • Wij mogen helaas geen steriele items retour nemen.
  • Producten en de verkoopverpakking moeten onbeschadigd, onbeplakt en niet beschreven zijn in zodanige vorm dat een andere klant het zonder probleem zou kunnen ontvangen.
  • Producten welke speciaal besteld zijn voor u als klant, zoals bijvoorbeeld speciale apparatuur kunnen wij helaas niet retour nemen.
  • Afhankelijk van de bestelling kunnen er retourkosten in rekening gebracht worden van 15,00 euro ex btw.

 

Vanwege de waarborg op de steriliteit geldt op steriele producten geen herroepingsrecht zodra de bestelling door ons is overgedragen aan de vervoerder. Deze wet en bescherming is van toepassing op o.a. steriel materiaal, voedingssupplementen en geneesmiddelen. Een nog niet verzonden bestelling kan op dat moment nog worden herroepen. Het tijdig herroepen en vragen om een bevestiging is voor verantwoordelijkheid van de klant. Dus let op: voor hygiënische producten waarvan u de verzegeling heeft verbroken en/of de steriliteit niet gewaarborgd is geldt geen herroepingsrecht.

Contact Us

Contact Information

* Required Fields