Een product retourneren

retourneren

 Heb je iets bij ons gekocht en wil je het toch retourneren? Daar hebben wij uiteraard alle begrip voor. Voor het retourneren geldt wel een aantal regels.

 

Wat zijn de voorwaarden van retourneren?

  • Wij mogen helaas geen steriele items retour nemen
  • Producten en de verpakking dient onbeschadigd, onbeplakt en niet beschreven te zijn
  • Producten die speciaal voor jou als klant zijn besteld – zoals bijvoorbeeld speciale apparatuur – kunnen we helaas niet retour nemen
  • Afhankelijk van de bestelling kunnen er retourkosten in rekening worden gebracht van 15 euro exclusief BTW

 

Herroepingsrecht steriele producten

Vanwege de waarborg op de steriliteit geldt op steriele producten geen herroepingsrecht zodra de bestelling door ons is overgedragen aan de vervoerder. Deze wet en bescherming is van toepassing op onder andere steriel materiaal, voedingssupplementen en geneesmiddelen. Een nog niet verzonden bestelling kan op dat moment nog worden herroepen. Het tijdig herroepen en vragen om een bevestiging is voor verantwoordelijkheid van jou als klant. Dus let op: voor hygiënische producten waarvan je de verzegeling hebt verbroken en/of de steriliteit niet gewaarborgd is, geldt geen herroepingsrecht.

 

Hoe kun je een product retourneren?

Een product retourneren kun je doen via ons retour portaal. Via de mail heb je een S-nummer of Track & Trace ontvangen. Deze voer je in het retour portaal met daarbij ingevuld je postcode. Vervolgens ontvang je een bevestiging via de mail met een label. Het pakket wordt 1 à 2 dagen later opgehaald. Na goedkeuring van jouw retouraanvraag en controle van de zending restitueren wij het bedrag met inachtname van de spelregels uit onze algemene voorwaarden.

 

Contact Us

Contact Information

* Required Fields