Home » Medische apparatuur » Point of Care Diagnostiek
91

Point of Care Diagnostiek

Wat is Point of care diagnostiek? Met deze vorm kan direct een laboratoriumtes uitgevoerd worden. Door een arts of zorgspecialist. Waarbij de patiënt aanwezig is. Deze diagnostiek wordt steeds meer toegepast. Opmdat snelle resultaten nodig zijn en niet kan worden gewacht op transport van het materiaal. naar het lab. Omdat bijvoorbeeld direct ingrijpen van de specialist of huisarts nodig is.

Point of care meters en analyzers

Het bekendste voorbeeld van een Point of care meter is de bloedglucosemeter. Deze meet de bloedsuikerspiegel in het bloed. Door middel van een kleine prik in de vinger wordt een druppel bloed verkregen. Die wordt op een teststrookje gebracht. Na enkele seconden verschijnt de uitslag. Aan de hand van de uitslag kan dan worden bekeken of er medicijnen moeten worden gewijzigd. Bijvoorbeeld de meters van HemoCue zijn hiervoor uitermate geschikt.

Ander voorbeeld van Point of care analyzers is de urinemeter. Deze kan onder andere meten of iemand diabetes, urineweginfecties of nierschade heeft.

Bij Klinimed kunt u meters en analyzers vinden van de merken HemoCue, Menarini en Ht One. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag.

Recente beoordelingen

  • 17 Jan / Delano

    ideaal

    snel geleverd en voordelig..
  • 17 Jan / Ann

    degelijke mondkapjes

    tevreden klant...
Item 1 of 12

Productexperts uit de zorg

Mail ons gerust met je vragen over onze producten

+6 jaar expertise in medisch materiaal

Altijd een maatwerk aanbod of een gelijkwaardig alternatief

Persoonlijke klantenservice

Direct contact met een hecht team van betrokken professionals

Meer dan 5.000 producten

Leveringen in Nederland en België

Nieuwsbrief ontvangen?

Over ons

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit medische producten, wij staan voor u klaar. Bel onze klantenservice voor hulp of gebruik de website om het juiste product te vinden.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en onze dienstverlening kunt u ons bereiken op:

klinimed.nl

Tappersweg 8K

2031ET Haarlem

[email protected]

T: 085-7441446