Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Injectienaalden

Bij KliniMed kunt u online injectienaalden kopen en bestellen. Wij hebben verschillende afmetingen injectienaalden van intraveneus, intramusculair injectienaalden en subcutane injectienaalden tot en met insuline pennaalden. 

Extra onder de aandacht in ons assortiment Griepvaccinatie veiligheidsnaalden.

  • per stuk steriel verpakt
  • injectienaalden zijn drievlaks m.b.v. een high tech laser geslepen
  • Veiligheidsnaalden geschikt voor de griepvaccinatie conform de Europese regelgeving
Klinimed heeft naast de standaard injectienaalden namelijk ook de speciale injectienaalden voor het toedienen van influenza vaccins. Deze zogenoemde griepvaccinatie naalden zijn naalden die wij altijd ruim in voorraad hebben.

Voor het toedienen van de influenzavaccins wordt door de fabrikanten van deze vaccins een tweetal veiligheidsnaalden geadviseerd waar u gebruik van kunt maken (zie onder). Dit zijn injectienaalden waar een beschermkapje aan de naald vast zit. Het veiligheidsmechanisme is bij deze naalden een geïntegreerd deel van de naald en is met één hand over de naald te klikken. De influenzavaccins die in campagnejaar 2016/2017 worden geleverd zijn Vaxigrip en Influvac. De fabrikanten hebben opgegeven welke veiligheidsnaalden in ieder geval passen op deze influenzavaccins:

03202_1
Terumo surguard2
 
BD Eclipse veilige injectienaald (BD)
Terumo Surguard2 veilige injectienaald (Terumo)

Wij leveren injectienaalden van BBraun, BD en Terumo. De naalden zijn heel fijn en atraumatisch afgewerkt voor het zo comfortabel en pijnloos mogelijk prikken. Bent u op zoek naar veiligheidspuiten en veiligheidsnaalden? onze veilige injectiespuiten en veilige injectienaalden hebben een passief of een actief beveiligingsmechanisme. Wij krijgen van de meeste klanten steeds meer vraag naar veilig prikken. Daarom hebben wij een heel pakket aan veilige injectienaalden en injectiespuiten. Naast het juiste materiaal is ook het veilig verwerken van de afvalstroom belangrijk. Wij raden daarom aan gebruik te maken van de naaldcontainers van SafeBox met bijbehorende accessoires zoals injectietrays en dergelijke.

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!