• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Chirurgische schaar - Medische Artikelen kopen?

Chirurgische schaar verkrijgbaar met verschillende schaarbladen spits spits of spits en stomp of in een recht en gebogen variant. Een chirurgische schaar wordt gebruikt voor het doorknippen van weefsel en hechtdraden.

Lees hier meer over Chirurgische schaar

Irisschaar, Metzenbaum prepareerschaar

Onze chirurgische scharen zijn er in verschillende varianten zo hebben wij hele fijne irisscharen die vaak gebruik worden voor precisiewerk en ook prepareerscharen met gebogen punt.  Onze fijne chirurgische scharen voorkomen dat het blikveld van de operateur belet wordt door een wijd geopende schaar. Daarnaast zijn onze scharen eventueel gematteerd te krijgen en zijn ze natuurlijk van medische topkwaliteit. Dus steriliseerbaar of eventueel verkrijgbaar in een steriele disposable variant.

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief