Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Disposable instrumenten

Disposable instrumenten en disposable instrumentarium van A merken. Klinimed levert disposable naaldvoerders, disposable scharen, disposable pincetten en natuurlijk complete instrumenten sets. Er zijn namelijk veel voordelen te behalen voor uw praktijk, kliniek of ziekenhuis door het gebruik van disposable chirurgisch instrumentarium.

Disposable instrumenten met een gekleurd handvat

Klinimed levert wegwerp instrumenten van diverse merken zoals de Peha serie van hartmann als ook andere merken. U kunt snel uw instrumenten herkennen aan de hand van de kleurherkenning van het handvat. Dat heeft namelijk een aparte kleur of verkleurt als u deze per abuis wilt steriliseren. 

Inruilkorting voor uw instrumentarium

Twijfelt u over het gebruik van wegwerp instrumenten, maar wilt u graag eens weten wat u zou kunnen besparen en of de instrumenten lekker in de hand liggen? Maak dan een afspraak met ons. Wij bieden sommige van onze klanten een inruilkorting voor het gebruiken van disposable instrumenten, zodat u niet meteen aan torenhoge kosten zit. 

Door gebruik te maken van disposable producten komen bovendien kosten voor reiniging, sterilisatie, logistiek, afschrijving, reparatie te vervallen. Dit kan in veel gevallen een aanzienlijke besparing opleveren. Bovendien kunnen er meer ingrepen achter elkaar gepland worden. Disposable producten zijn hygiënischer, veiliger, tijdbesparend en altijd in perfecte staat.

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!