• Productexperts uit de zorg
 • Persoonlijke klantenservice
 • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
 • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Injectienaalden voor o.a. subcutaan en intramusculair gebruik

Als het op medische injectienaalden aankomt, dan heeft u bij Klinimed volop keus!
Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige injectienaalden van erkende fabrikanten zoals B. Braun, BD en Terumo. Deze naalden zijn zo afgewerkt dat u zo veilig, comfortabel en pijnloos mogelijk kunt prikken. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

Lees hier meer over Injectienaalden

Ons injectienaalden assortiment

Klinimed levert een uitgebreid assortiment met injectienaalden voor intramusculair, subcutaan en intraveneus gebruik. Zo hebben we Sterican injectienaalden, Terumo dentale injectienaalden, BD optreknaalden en Vacutainer bloedafname naalden. Daarnaast leveren wij insuline pennaalden voor diabetespatiënten. Onze naalden zijn vanzelfsprekend te bestellen in verschillende afmetingen.
Uiteraard leveren wij ook een breed aanbod injectiespuiten. Welke injectienaald u nodig heeft is afhankelijk van meerdere factoren: de injectiemethode (intramusculair, subcutaan, intracutaan of intraveneus), het injectiegebied, de dikte van het onderhuidse bind- of spierweefsel en de injectietechniek.

Veiligheidsnaalden griepvaccinatie

Door de fabrikanten van de influenzavaccins worden twee soorten veiligheidsnaalden voor griepvaccinatie geadviseerd. Uiteraard hebben we ook deze speciale injectienaalden in ons assortiment en altijd voldoende op voorraad. Ze zijn drievlaks geslepen met behulp van een high-tech laser, ontwikkeld conform de Europese regelgeving en steriel en per stuk verpakt. Ook zijn deze veiligheidsnaalden voorzien van een geïntegreerd veiligheidsmechanisme in de vorm van een beschermkapje, dat u met één hand over de injectienaald kunt klikken.

Welke soorten injectienaalden zijn er?

We kunnen de volgende injectienaalden onderscheiden:

 • Intracutane injectienaalden zijn bedoeld voor het toedienen van geneesmiddelen of vaccins in de opperhuid van de binnenkant van de onderarm, het gebied onder het sleutelbeen of de schouderbladen.
 • Subcutane injectienaalden zijn geschikt onderhuidse injecties waarbij langzame en geleidelijke opname in het bloed wenselijk is. Geschikt voor het toedienen van insuline.
 • Intramusculaire injectienaalden worden gebruikt voor het inspuiten van medicatie in het spierweefsel.
 • Intraveneuze injectienaalden worden gebruikt wanneer de opname van medicatie of vloeistoffen via de intramusculaire methode te langzaam gaat en het middel rechtstreeks in de veneuze bloedbaan moet worden ingespoten.
 • Optreknaalden zijn bedoeld om vloeistoffen uit flacons of infuuszakken op te zuigen en worden daarom ook wel opzuignaalden genoemd. Na het opzuigen dient de optreknaald te worden verwijderd, waarna er een nieuwe steriele naald moet worden aangebracht voor de injectie.
 • Veiligheidsnaalden zijn injectienaalden welke voorzien zijn van een veiligheidsmechanisme dat met één hand te bedienen is. Deze naalden worden ontwikkeld volgens Europese richtlijnen.
 • Insulinenaalden zijn speciaal gemaakt voor het injecteren van insuline bij diabetespatiënten. Deze worden echter steeds minder gebruikt vanwege minder invasieve hulpmiddelen zoals insulinepennen.

Hoe kan ik oude naalden veilig weggooien?

Natuurlijk moeten we tegenwoordig ook rekening houden met het veilig weggooien en verwerken van oude naalden en overig afval. Daarom raden wij aan om gebruik te maken van SafeBox naaldcontainers of Klinion Easy Care naaldcontainers. Verder kunt u bij Klinimed terecht voor diverse accessoires zoals injectietrays en stuwbanden.

Injectienaalden online bestellen

Alle injectienaalden zijn bij Klinimed heel gemakkelijk online te bestellen. U profiteert daarbij altijd van een veilige transactie via de betaalmethode van uw voorkeur en een snelle levering. Heeft u nog vragen met betrekking tot injectienaalden en toebehoren? Neemt u dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag.

Terug naar boven

Merk

 • Becton Dickinson (1)

Lengte

 • 40mm (1)

Dikte

 • 1.1 (1)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief