• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Naaldvoerder Mathieu, Mayo Hegar en meer te koop

Naaldvoerder volgens mathieu

Ben je op zoek naar een goede naaldvoerder? er zijn vele verschillende naaldvoerders belangrijk bij de keuze voor de juiste is de keuze voor de kwaliteit. Hoe harder de bek van het instrumenten hoe beter de grip op de naald blijft behouden na gebruik. Kiest u voor een hardere bek dan kiest u voor naaldvoerders met een gouden handvat. Vaak wordt dan de naaldvoerder volgens Mayo Hegar gekozen.

Lees hier meer over Naaldvoerder

Naaldvoerder met schaar in een voor het eenvoudiger hechten?

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een losse naaldvoerder en schaar, echter bestaan er naaldvoerders met achter de klem een scherp blad voor het knippen van het hechtdraad. Dat is de naaldvoerder volgens Gilles of de Olsen Hegar.

Gematteerd, Aesculaap of Tucar?

Vaak wordt er bij langurige of precisie ingrepen gekozen voor een gematteerde naaldvoerder. Dit voorkomt hinderlijke reflectie van onderzoek/ok lampen bij het hechten. Aesculaap, Tucar, TC of een Widia bek zijn eigenlijk allemaal termen voor een verharde bek. Verschil daarbij is wel dat Aesculaap een beduidend kwaliteitsverschil betekend voor u als arts. Meestal gaan Aesculaap instrumenten een jaar of 10 mee. 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief