Infuusnaalden

U bent op zoek naar infuusnaalden. Bijvoorbeeld Venflon infuusnaalden. Of een infuussyteem. Natuurlijk bent u dan bij Klinimed aan het goede adres. Vooral vanwege ons brede en diepe assortiment. Daarnaast kunnen we u ook ter woord staan met tips en adviezen.

Breed assortiment infuusnaalden

Wij leveren infuusnaalden in allerlei soorten en maten. Groene, blauwe en roze infuusnaalden zijn de meest voorkomende kleurcodes. De kleurcodes van infuusnaalden staan voor de maatgeving. Of u nou een perifeer infuus moet inbrengen, een infuussyteem moet klaarmaken, of wilt vervangen. Bij ons treft u alle benodigdheden. 

In ons assortiment vind u een breed assortiment aan infuusmateriaal wij hebben Venflon en Vasofix infuusnaalden en ook Insuflons. Subcutane vleugelnaaldjes en Vasofix infuusnaalden. Met andere woorden: wat u zoekt, levert Klinimed.

Europese wetgeving 'veilig prikken'

Vandaag de dag is de Europese wetgeving inzake veilig prikken een feit. Daarom hebben wij enkel veilige naaldsystemen. Met een passief of een actief veiligheidsysteem. Een goed voorbeeld van een passief systeem is de Venflon Pro Safety van BD, de BD Nexiva. Of de Vasofix infuusnaald van B.Braun.

Venflon infuusnaalden? Bij ons advies op maat

Wilt u graag een advies op maat en uw instelling standaardiseren? Zo helpen we u optimaal. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook als u vragen of opmerkingen heeft over ons assortiment.

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!