• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Otoscoop tips - Medische Artikelen kopen?

Als medische groothandel voorziet Klinimed in al uw medische producten, medische disposables en medische apparatuur. Ook voor de juiste otoscoop tips bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk op uw gemak ons uitgebreide assortiment en bestel gemakkelijk en snel online.

Lees hier meer over Otoscoop tips

Voor welke toepassingen worden otoscoop tips gebruikt?

Otoscoop tips zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met een otoscoop, welke wordt gebruikt om de gehoorgang en het trommelvlies van een patiënt te onderzoeken. Op deze manier onder andere beschadigingen van het trommelvlies gediagnosticeerd worden, alsmede ontstekingen van de gehoorgang (otitis externa), middenoorontstekingen (otitis media).

Ons assortiment otoscoop tips

Het is vanuit hygiënisch oogpunt van belang dat voor elke patiënt een nieuwe otoscoop tip op de otoscoop wordt bevestigd. En voor het bestellen van nieuwe otoscoop tips kunt u terecht bij Klinimed! Bij ons treft u een divers aanbod aan met otoscoop tips voor zowel kinderen als volwassenen, met een opening variërend van 2,5 tot 4,25 millimeter. Afhankelijk van het benodigde type en formaat zijn deze zowel per stuk als in grootverpakking leverbaar. Om een betrouwbare kwaliteit te kunnen garanderen leveren wij uitsluitend otoscoop tips van bekende fabrikanten, zoals Welch Allyn en Heine.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van de otoscoop zelf. Verder leveren wij diverse Heine onderdelen zoals lampjes voor uw otoscoop, ophthalmoscoop of laryngoscoop.

Goed om te weten

In combinatie met daarvoor geschikte opzetstukjes kan een otoscoop eventueel ook worden gebruikt voor het onderzoeken van de neus en keel. Een otoscoop kan ook uitkomst bieden in situaties waar geen ophthalmoscoop voorhanden is om het netvlies (retina) van het oog te inspecteren.

Otoscoop tips online bestellen

Heeft u de juiste otoscoop tips gevonden? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Klinimed en en profiteer van onze service! Vrijwel alle otoscoop tips in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor wij een vlotte levering kunnen bieden. Kunt u de juiste otoscoop tip niet vinden? Neem dan even contact met ons op. We kijken graag of we alsnog de juiste maat voor u kunnen bestellen! Vanzelfsprekend kunt u ons ook even bellen of mailen wanneer u andere vragen heeft over onze producten op het gebied van diagnostiek en behandeling.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief