Insuflon subcutane naald per stuk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Insuflon subcutane naald per stuk

€ 16,30

De Insuflon infuusnaald is een subcutane naald die voorzien is van een speciaal aanprikrubber voor het subcutaan injecteren van medicatie.De Insuflon is ontworpen voor het toedienen van insuline.


Het fijne aan de Insuflon is dat deze steriele injectiepoort een canule van teflon heeft waardoor er minder irritatie onstaat in de huid dan met bijvoorbeeld een naald. De insufflon injectiepoort is bedoeld voor het subcutaan inbrengen van insuline en andere medicatie bij volwassenen en kinderen (baby's). Wij noemen dit wel eens onterecht een infuusnaald, maar eigenlijk is het verblijfspoort met een teflon canule.


Voor diabetes wordt deze vaak ingezet, maar er is ook een alternatief op de markt aan het komen namelijk de Saf T Intima van BD, welke meer geschikt is voor infuusbehandeling. Klik hier

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 16,30

Voeg toe aan Bestellijst

Details

De Insuflon infuusnaald is een subcutane naald die voorzien is van een speciaal aanprikrubber voor het subcutaan injecteren van medicatie.

De Insuflon is ontworpen voor het toedienen van insuline, maar kan ook gebruikt worden voor andere medicijnen, die regelmatig subcutaan toegediend moeten worden. 

  • Naaldafmeting is 0,6 x 19 mm
  • Fixeren met bijbehorende pleister
  • Kan ongeveer 5 dagen blijven zitten
  • Teflon injectiepoort voor subcutaan gebruik

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Insuflon subcutane naald per stuk

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden