Naaldcontainers SafeBox Guardian 6L per stuk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Naaldcontainers SafeBox Guardian 6L per stuk

€ 7,58

SafeBOX naaldcontainersHet SafeBox gamma behoort in Europa tot de absolute top in sharps containers voor klinisch en medisch afval. Ons standaardgamma SafeBox varieert van 0,25 liter tot

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 7,58

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 4 dagen . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

SafeBOX naaldcontainers

Het SafeBox gamma behoort in Europa tot de absolute top in sharps containers voor klinisch en medisch afval. Ons standaardgamma SafeBox varieert van 0,25 liter tot en met 60 liter.


De naaldcontainers hebben ook het NFX 30-500 en BS7320 certificaat.


SafeBOX GUARDIAN - De echte aseptiche oplossing!
The Guardian-serie is speciaal en uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bij de behandeling van kinderen. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk scherpe voorwerpen op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te worden afgevoerd. Het veiligheidsmechanisme biedt bescherming tegen het binnengaan van de container. De geïntegreerde sluis zal effectief alle handen stoppen van een patiënt, die probeert om toegang te krijgen. 

Naast de toegang tot het systeem werkt GUARDIAN ook op een aseptische manier. U deponeert alle objecten in de GUARDIAN sluis zonder iets aan te raken. De container zal daarna openen zich om de items en sluit afvoeren. Dit zal het risico van kruisbesmetting elimineren. De container heeft een automatische beveiliging tegen overvulling. Als het het maximale niveau is bereikt werkt de de sluis niet meer, wat aangeeft dat de container permanent moet worden gesloten. 

Alle maten zijn stapelbaar zowel leeg als vol. Ze zijn allemaal uitgerust met universele naald scheider, universeel mes scheider, QuickFit alternatief, Luer Lock en Slip scheiders. Ze kunnen tijdelijk of permanent vergrendeld worden. De laatste is aangegeven met een klep met een slot pictogram waaruit blijkt dat de container permanent is vergrendeld. Guardian heeft een zichtbare vullijn die aangeeft wanneer de container vol is. Alle afmetingen zijn volledig autoclaveerbaar en uitgerust met handvatten voor portable gebruik, echter raden wij het aan om eerder op iedere plek een container neer te zetten. De beschikbare maten zijn 4 liter, 6 liter en 11 liter.

 

 • Beschermende toegang – Voorkomt het in aanraking komen met afval in de container
 • Stapelbaar zowel leeg als vol
 • Op formaat van paletten gemaakt
 • Met aanduiding van maximum vulniveau
 • Mag in autoclaaf
 • Gemaakt uit milieuvriendelijk PP
 • Het deksel kan tijdelijk of permanent verzegeld worden
 • Hypodermische naaldverwijderaar in deksel
 • Bevestigbaar op tafel, maar op een support
 • Extra informatie

  Aanbieding
  Nee
  Levertijd
  Nee
  Merk
  Nee

  Schrijf uw eigen review

  U plaatst een review over:
  Naaldcontainers SafeBox Guardian 6L per stuk

  Hoe waardeert u dit product? *
   
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Rating
  *Verplichte velden