Oefenpop voor neusmaagsondes en pegsondes

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Oefenpop voor neusmaagsondes en pegsondes

€ 2.685,77

De oefenpop voor voedingssondes en peg sondes is de verbeterde versie van de transparante hungry man.

Deze simulator wordt compleet geleverd inclusief dwarsdoorsnede en is daarnaast semi transparant om de sonde te controleren.

Met dit fantoom kan men de neusmaagsonde leren inbrengen en het inbrengen van een peg oefenen. De oefenpop voor neusmaagsondes wordt geleverd met een standaard waarop deze in de Fowler positie gebracht kan worden. Naast de fantoom wordt deze set aangevuld met een dwarsdoorsnede van het torso om uit te leggen hoe de voedingssonde door het lichaam heen gaat.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 2.685,77

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 4 weken . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

De oefenpop voor voedingssondes en peg sondes is de verbeterde versie van de transparante hungry man. Deze simulator wordt compleet geleverd inclusief dwarsdoorsnede en is daarnaast semi transparant om de sonde te controleren. Met dit fantoom kan men de neusmaagsonde leren inbrengen en het inbrengen van een peg oefenen. De oefenpop voor neusmaagsondes wordt geleverd met een standaard waarop deze in de Fowler positie gebracht kan worden. Naast de fantoom wordt deze set aangevuld met een dwarsdoorsnede van het torso om uit te leggen hoe de voedingssonde door het lichaam heen gaat.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Oefenpop voor neusmaagsondes en pegsondes

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden