• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Instrumentenvelden - Medische Artikelen kopen?

Een doordachte inrichting van de OK is van essentieel belang om de veiligheid van patiënten en medisch personeel tijdens chirurgische ingrepen te kunnen waarborgen. Dit vraagt onder andere om kwalitatief hoogwaardige instrumentenvelden. Gelukkig kunt u deze heel gemakkelijk online bestellen via Klinimed. Bekijk op uw gemak ons aanbod.

Lees hier meer over Instrumentenvelden

Wat zijn instrumentenvelden?

Instrumentenvelden zijn over het algemeen vervaardigd uit sterke, duurzame materialen die goed bestand zijn tegen perforaties. Daarbij beschikken ze over uitstekende absorberende eigenschappen, om doorslag en contaminatie te voorkomen. Sommige uitvoeringen zijn tevens voorzien van zelfklevende etiketten om het instrumentenveld aan de tafel te bevestigen.

Waar worden instrumentenvelden voor gebruikt?

Een instrumentenveld wordt gebruikt als een steriele barrière om de instrumententafel mee te bedekken. Op die manier komen de instrumenten niet in direct contact met de instrumententafel, blijven apparatuur en instrumenten beschermd en wordt het risico op bacteriële besmettingen beperkt. Instrumentenvelden worden tevens gebruikt om extra instrumentarium klaar te leggen voor operaties, zodat deze direct gebruikt kunnen worden voor een volgende operatiefase of in het geval dat er complicaties optreden. Op die manier kan zo efficiënt en veilig mogelijk worden gewerkt.

Ons assortiment instrumentenvelden

Klinimed biedt u diverse hoogwaardige instrumentenvelden van in de zorgsector erkende merken als Euroguard en Mölnlycke. Deze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, zodat er voor elke instrumententafel een perfect passend exemplaar te bestellen is. We hebben ook universele pakketten, welke bestaan uit instrumentenvelden en afdeklakens in verschillende formaten. Ideaal voor een efficiënte voorbereiding van de OK!

Behalve instrumentenvelden leveren wij ook andere chirurgische disposables, waaronder steriele afdekdoeken, chirurgische jassen en operatie mutsen.

Instrumentenvelden online bestellen

Klinimed is uw betrouwbare leverancier voor instrumentenvelden en andere chirurgische disposables. U bent bij ons altijd verzekerd van een zeer compleet assortiment, een veilige transactie en een snelle levering. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Voor product gerelateerde vragen kunnen wij eventueel een van onze productexperts uit de zorg raadplegen.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief