Bladderscanner

Een bladderscan is een echoapparaat die op een niet invasieve manier meet hoeveel urine er in de blaas zit. De bladderscanner is een ultrageluidsapparaat wat gebruik maakt van een speciale probe die geplaatst wordt op de buik om de blaas te scannen. 

De bladderscanner huren of kopen?

Bij KliniMed kunt u een bladderscanner huren standaard betreft de periode 60 maanden of 72 maanden waarbij wij jaarlijks de apparatuur kalibreren. Mocht u voor een kortere periode of voor een groot aantal bladderscanners een huurvoorstel willen ontvangen neem dan contact met ons op.

Het maken van een bladderscan is de ideale manier om onnodig katheteriseren te voorkomen bij de patient. Daarmee voorkomt u niet alleen een hoop ongemak, maar ook mogelijke infecties.

Wij leveren de Palm Bladderscanner altijd met uitgebreide instructie en training op locatie. 

Hoe werkt de bladderscanner?

  • De pre scan functie van de bladderscanner helpt het bepalen van de locatie van de blaas en bevorderd de accuraatheid door een afbeelding vna de blaas te maken. 
  • Middels een verticale en horizontale as kunt u met de bladderscan een juiste positie bepalen. De speciale palm bladderscan software helpt u in de juiste richting door eenvoudige aanwijzingen op het scherm. 

Betrouwbare bladderscanner!

De Palm bladderscanner is een van de meest betrouwbare bladderscanners op de markt. De compact bladderscan heeft namelijk een real time kalibratie. Elke keer dat de Palm bladderscanner zich activeert herkalibreerd deze zich. De vorige kalibratie wordt dan op het scherm getoond, zodat de afmetingen kunnen worden gevalideerd. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!