Parker Aquasonic echo gel 5L blauw

Parker Aquasonic echo gel 5L blauw

€ 21,42

Even een 'foto' maken van je ongeboren kind. Tegenwoordig is dat heel gebruikelijk en normaal. Dankzij echografie. Bij echografie wordt door middel van geluidsgolven een afbeelding gemaakt van je toekomstige kroost. Maar het wordt ook gebruikt om andere organen goed in kaart te brengen. Wanneer artsen en specialisten gebruik gaan maken van echografie, hebben zij ook echo gel nodig. De meest gebruikte echo gel is die van Parker. Parker Aquasonic Ultrasound Transmission Gel. Deze gel is nu ook in vijf liter verpakking verkrijgbaar.


Wat is echografie?


Door gebruik te maken van echografie kan een arts, specialist of verloskundige kijken naar een baby in de buik. Het apparaat werkt met geluidsgolven. Deze hoog frequente geluidsgolven (ultrasound) zijn voor het menselijk gehoor niet waarneembaar. De specialist gaat, na het insmeren van de buik met echo gel, met een scanner over de buik. De scanner zendt de geluidsgolven uit. Door weerkaatsing op ander weefsel onstaat een beeld. De echo gel is nodig om het geluid goed over te brengen van en naar het lichaam en de scanner. De weerkaatsing of echo die wordt opgevangen, wordt omgezet tot een filmpje op het scherm van de specialist. Hoe witter het beeld is op het scherm, des te meer weerkaatsing is er.


Parker Ultrasound echo gel


Parker Ultrasound gel is in 5 liter en 250 milliliter verpakking verkrijgbaar. Deze gel wordt gebruikt voor het maken van echo's en scans met ultrasoon geluid. Parker Aquasonic Ultrageluid gel wordt ingezet bij het gebruik van een doppler- of bladderscanner. Naast de bekende blauwe Parker gel is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Aquasonic Clear Gel die vaak wordt ingezet voor IPL behandelingen.


Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. De echo gel is direct uit voorraad leverbaar. U kunt erop vertrouwen dat Klinimed uw medische groothandel is en daarom altijd voor u klaar staat.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 21,42

Voeg toe aan Bestellijst

Details

Parker Ultrasound gel in 5L verpakking voor het maken van echo's en scans die gebruik maken van ultrasoon geluid. Parker Aquasonic Ultrageluid gel wordt ingezet bij het gebruik van een doppler- of bladderscanner. Naast de bekende blauwe Parker gel is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Aquasonic Clear gel die vaak wordt ingezet voor IPL behandelingen.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Parker Aquasonic echo gel 5L blauw

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden