Parker Aquasonic echo gel 5L blauw

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Parker Aquasonic echo gel 5L blauw

€ 21,42

Even een 'foto' maken van je ongeboren kind. Tegenwoordig is dat heel normaal. Dankzij echografie. Met echografie wordt door middel van hoog frequentie geluidsgolven (ultrasound) een afbeelding of filmpje gemaakt van de baby in de buik. Maar het wordt ook gebruikt om andere organen goed in kaart te brengen. Om een goed beeld te kunnen krijgen heeft men, naast een echoapparaat, ook echo gel nodig. Dit is van essentieel belang voor het overbrengen van de geluidsgolven van en naar het lichaam en de scanner. De weerkaatsing of echo die wordt opgevangen, wordt omgezet tot een filmpje op het scherm van de specialist. Hoe witter het beeld is op het scherm, des te meer weerkaatsing is er. Bij een goed beeld kan er ook een afdruk worden gemaakt op speciaal echo printpapier. De meest gebruikte echo gel is Parker Aquasonic echo gel. Deze gel is bij Klinimed nu ook in vijf liter verpakking verkrijgbaar.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 21,42

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 4 dagen . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

Eigenschappen van Parker Aquasonic echo gel

Parker Aquasonic echo gel wordt gebruikt voor het maken van diagnostische en therapeutisch medische echo's en scans met ultrasoon geluid. Het is wereldwijd de meest gebruikte ultrageluidsgel die bovendien wordt aanbevolen door vele toonaangevende fabrikanten van ultrasone apparatuur. Parker Aquasonic echo gel 5 liter is hypoallergeen en veroorzaakt geen irritaties. Dit product kan dan ook prima worden gebruikt bij mensen met een gevoelige huid.

Naast de bekende blauwe Parker gel leveren wij nog meer ultrageluidsgels. Zo heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor de hypoallergene Aquasonic Clear Gel, die vaak wordt ingezet voor IPL behandelingen. De hypoallergene Aquasonic Clear Gel is tevens leverbaar in een voordeelverpakking van 6 X 1 L.

Waar kan Parker Aquasonic echo gel voor gebruikt worden?

Parker Aquasonic echo gel wordt gebruikt voor het maken van echo's en scans die gebruik maken van ultrasoon geluid. Geschikt voor toepassingen met dopplerscanners en bladderscanners.

Wat zijn de voordelen van Parker Aquasonic echo gel?

  • De meest gebruikte contactgel voor echo’s en scans
  • Aanbevolen door toonaangevende fabrikanten van ultrasone apparatuur
  • Uitstekende geleiding van geluidsgolven
  • Hypoallergeen en niet-sensibiliserend
  • Veroorzaakt geen irritaties
  • Bevat geen latex, spermicide en formaldehyde
  • Gemakkelijk af te wassen
  • Geschikt voor dopper- en echoapparatuur
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Ook leverbaar in 250 milliliter verpakking.

Ja, ik wil meer weten over Parker Aquasonic echo gel!

Heeft u vragen of opmerkingen over Parker Aquasonic echo gel? Neem dan gerust contact met ons op. Als uw medische groothandel staat Klinimed altijd klaar om u verder te helpen.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Parker Aquasonic echo gel 5L blauw

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden