• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Infuuspleisters en injectiepleisters - Medische Artikelen kopen?

Infuuspleister plakken ?  Tegaderm infuuspleisters bestellen?

WIj hebben in ons assortiment alles om injectie en infuusplaatsen af te plakken. Werkt u ook al met Tegaderm infuuspleisters? bij ons heeft u daarnaast ook nog de Cosmopor infuuspleister en de Vecafix infuuspleister van BD of heeft u liever de Mepore? Wij helpen u voor een prikkie aan de juiste pleister. 

Lees hier meer over Infuuspleisters en injectiepleisters

Tegaderm infuuspleisters het unieke infuussysteem

Tegaderm infuuspleisters bieden een uniek plak systeem met een gemakkelijk plakframe moeiteloos aan te brengen. Transparante infuuspleisters zoals tegaderm bieden daarnaast de mogelijkheid om de venflon in de gaten te houden en hebben ook een barriere tegen bacterien. Tegaderm voorkomt verweking van de huid door de semi-permeabele eigenschappen van de pleister. Met inkeping voor de venflon.

Dermaplast injectiepleisters? Cosmopor injectiepleisters of Hansaplast? ook hier treft u de scherpste prijzen.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief