Barrière crème | Klinimed | Uw medische groothandel

Barrière crème

De parfumvrije barrière crème beschermt tegen vocht. Het is in het bijzonder aan te raden bij een hoog belaste, extreem droge en beschadigde huid. De crème vormt als het ware een barrière op de huid. De zalf bevat uitsluitend natuurlijke stoffen en is vrij van parfum.

Klinion Personal Care

Dankzij de verpakking is Klinion Personal Care duidelijk herkenbaar. De kleur paars wordt gebruikt voor zalven en oliën voor de speciale verzorging. De crème is voorzien van het Nordic Ecolabel (Nordic Swan). Het Nordic Swan label betekent dat de producten tot de meest duurzame alternatieven in de markt behoren. Ze voldoen dan aan strenge milieu-, kwaliteits-, en gezondheidseisen. En bevatten daardoor geen - geclassificeerde - stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Of die de hormonale functies ontregelen. Alle ingrediënten zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dat vinden we bij Klinimed heel belangrijk.

Gebruiksaanwijzing Klinion crème

Breng een niet te dikke laag crème aan op de huid. Goed verdelen en zachtjes inmasseren. De barrière crème is te gebruiken zonder dat de chloorhexidine onwerkzaam wordt gemaakt. Zoals bij zeep en chirurgische desinfectiemiddelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Of ziet u de crème of zalf die u zoekt er niet tussen staan in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u snel verder te helpen.

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!