• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Steriele afdekdoeken

Steriele afdekdoeken en chirurgisch afdekmateriaal waaronder chirurgische gatdoeken

de steriele gatdoeken en afdekdoeken in ons assortiment zijn van Europees top fabrikaat! In verschillende kwaliteiten kunt u de steriele operatiedoeken of steriele gatdoeken geleverd krijgen. Als leverancier van medische materialen weten wij hoe belangrijk het juiste steriele veld is. Door met Europese fabrikanten en kwalificaties te werken heeft u plakranden die plakken, steriele afdekdoeken die niet doorlekken en comfortabel zijn in het uitpakken.

Lees hier meer over Steriele afdekdoeken

Onze steriele velden worden geleverd in 2, 3 en eventueel zelfs 4 lagen. Via de matentabel kunt u selecteren welke afmeting uw steriele doeken moeten zijnDe gatdoeken zijn apart vermeld.

Steriel afdekmateriaal dient bescherming van patiënt en personeel te bieden. Of het nu gaat om normaal chirurgisch afdekmateriaal, onze speciale afdeklakens met opvangzakken, of getailleerde procedure trays bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief