Injectiespuiten 2 en 3-delig - Luer of Luer-lock van 1ml tot 100ml

Injectiespuiten worden uit medisch kunststof gefabriceerd als 2 of 3-delige injectiespuiten. Elke spuit is voorzien van een luer of luerlock aansluiting. Hierop past elke standaard injectienaald en veilige injectienaald zoals de eclipse naald van BD. Luer-lock spuiten of spuiten met luer taper aansluitingen zijn wereldwijd gestandaardiseerd en lekvrij in hun verbinding. 

Lees hier meer over Injectiespuiten

Injectiespuiten met de hoogste kwaliteit

Daarnaast vindt u in ons assortiment injectiespuiten met naald, insulinespuiten (ook wel ingezet als botox spuitjes) en speciale low-deadspace spuiten. Bij een 3-delige spuit zit een rubber op de stamper of plunjer, juist bij een low-deadspace injectiespuit zit een speciale spaardoorn op de spuit en is de ruimte in de spuit zo klein mogelijk gemaakt. 

Onder andere van de merken Becton Dickinson, Terumo en B. Braun. Klinimed heeft een ruim assortiment aan injectiespuiten:

BD houdt met zijn spuiten rekening met het milieu

BD, een zeer grote fabrikant op het gebied van injectienaalden en - spuiten, houdt bij de vervaardiging van zijn producten rekening met het milieu. In het kader van MVO en een betere wereld. BD werkt voortaan met de nieuwe lijn Emerald injectiespuiten. Deze zijn uiteraard vervaardigd uit gerecycled kunststof.

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief