• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Ultrageluidsgel | Klinimed | Uw medische groothandel

Ultrageluidsgel

Wat is ultrageluidsonderzoek? Het maken van een echo. Of een scan. Maar ook diagnosticeren het via andere manieren door middel van het gebruik van geluidsgolven vallen onder ultrageluidsonderzoek. Hierbij is het van belang dat er een goed contact is tussen het weefsel/huid en de apparatuur. Het zo min mogelijk storen. En het stabiel blijven van een isolerend en tussenliggend medium is wat u dan zoekt. Ultrageluidsgel hebben wij van verschillende merken zoals Aquasonic (Parker), Telic en Supragel.

Lees hier meer over Ultrageluidsgel

Telic ultrageluidsgel werkt besparend

Kwaliteit staat voorop met ultrageluidsdiagnostiek. Vandaar dat wij zeer zorgvuldig kijken naar welke merken wij aanbevelen. Hierin raden wij aan om eens een flesje Telic ultrageluidsgel te proberen. Andere gingen u al voor en besparen nu al vele euro's op het aanschaffen van deze gels.

Aquasonic gel door Parker voor echo's en scans.

Parker Aquasonic gel is verkrijgbaar in 5L en 250ml verpakking. Voor het maken van echo's en scans die gebruik maken van ultrasoon geluid. Parker Aquasonic Ultrageluidsgel wordt ingezet bij het gebruik van een doppler of bladderscanner. Naast de bekende blauwe Parker gel is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Aquasonic Clear gel die vaak wordt ingezet voor IPL behandelingen.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief