ultrageluidsgel

Ultrageluidsgel

Het maken van een echo, scan of het via andere manieren diagnostisceren via geluidsgolven noemt men Ultrageluidsonderzoek. Hierbij is het van belang dat er een goed contact tussen het weefsel/huid en de apparatuur. Het zo min mogelijk storen en stabiel blijven van een isolerend en tussenliggend medium is wat je dan zoekt. Ultrageluidsgel hebben wij van verschillende merken zoals Aquasonic (parker), Telic en supragel.

Telic ultrageluidsgel werkt besparend

Kwaliteit staat voorop met ultrageluidsdiagnostiek vandaar dat wij zeer zorgvuldig kijken naar welke merken wij aanbevelen. Hierin raden wij aan om eens een flesje Telic ultrageluidsgel te proberen. Andere gingen u al voor en besparen nu al vele euro's op het aanschaffen van deze gels.

Aquasonic gel door Parker voor echo's en scans.

Parker Aquasonic gel is verkrijgbaar in 5L en 250ml verpakking voor het maken van echo's en scans die gebruik maken van ultrasoon geluid. Parker Aquasonic Ultrageluid gel wordt ingezet bij het gebruik van een doppler of bladderscanner. Naast de bekende blauwe Parker gel is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Aquasonic Clear gel die vaak wordt ingezet voor IPL behandelingen.

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!