Aantrekhulpmiddelen steunkousen en speciale handschoenen

Aantrekhulpen voor steunkousen

Het is 1 van de meest voorkomende handelingen en arbo belastende handelingen in de zorg. Het aantrekken van steunkousen is niet eenvoudig, gaat vaak stug en kan wel eens ruw en vervelend aanvoelen. Daarom hebben wij steunkous hulpmiddelen in het assortiment. Onze aantrekhulpen voor steunkousen worden gebruikt door menig instelling en zijn arbovriendelijk. 

Lees hier meer over Aantrekhulpen steunkousen

Doff n donner aantrekhulp

Ongetwijfeld de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke aantrekhulp voor steunkousen op de markt. De Doff N Donner wordt vaak ingezet, omdat het op en afrollen van de steunkous zonder wrictie en haast moeiteloos gaat. Mocht uw client nou toch last heeft van ruwe huid dan raden wij het gebruik van verzorgende huidcreme's aan zoals Sudocreme of Hand en body cream 

Aantrekhandschoenen zijn er in vele maten en soorten wij raden eigenlijk het gebruik van aantrekhandschoenen met noppen aan, omdat dit zorgt voor veel meer grip op de steunkous waardoor er minder kracht gezet hoeft te worden. Hierbij kunt u dan het beste de sigvaris aantrekhandschoenen gebruiken die hieronder staan.

 

 

aantrekhulp doff n donner

Terug naar boven

Nieuwsbrief