wondfolie op rol

wondfolie kopen - wondfolie op rol zoals Hydrofilm wondfolie, Fixomull, Klinion Xtrata wondfolie en meer!

Transparante wondfolie wordt vaak gebruikt als secundaire wondafdekking en heeft het voordeel dat het beoordelen van de wond vrij gemakkelijk gaat. De wondverzorgings wondfolie wordt vaak geleverd op rol en is daardoor makkelijk in gebruik.

Lees hier meer over Wondfolie

Hartmann Hydrofilm zelfklevend transparant wondverband

Hydrofilm wondfolie van Hartman biedt een zelfklevend transparant wondverband met een sterk absorberend niet verlevend wondkussen, omdat hydrofilm van hartmann de wond vaak goede bescherming biedt wordt deze als preventief middel gebruikt bij postoperatieve wondinfecties of bijvoorbeeld bij drains.

Klinion Xtrata wondfolie

Wondfolie zoals de kliniderm film is onder andere geschikt voor de behandeling van 1e graads brandwonden, donorsites, drukplekken, schaafwonden of de preventie van drukplekken. Kliniderm Xtrata wondfolie wordt gebruikt voor de fixatie van infusen en als secundair wondverband. Klinion Xtrata wondfolie houdt het vochtig wondfolie in stand. Natuurlijk kan er ook mee gedoucht worden. Het verschil tussen de Xtrata wondfolie en de kliniderm wondfolie is dat de Xtrata extra huidvriendelijk is door een specilae lipo-gel kleeflaag. Deze heeft een minder sterke kleefkracht nodig om goed te fixeren.  

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief