ECG elektroden, ECG gel, ECG papier voor onderzoek

Alle ECG benodigdheden op 1 plek

Heeft u wel eens een ElectroCardioBGram gemaakt of laten maken? Een ECG? Het maken van een ElectroCardioGram doet u met behulp van ECG Elektroden. Deze leiden met behulp van elektrische seintjes een signaal terug naar het ECG apparaat. Daarmee wordt een beeld van uw hartslag geschreven en gemeten. 

De voordeligste ECG elektroden?

De meest voordelige ECG plakkers zijn diegene die een goed signaal geven. Én die de interpretatie van een ECG scan duidelijk maken. Gebruik geen krokodillenbekjes. Dat raden we af. Omdat deze in combinatie met opgedroogde geleidingsgel niet altijd het beste signaal geven. Daarom raden wij de AMBU  elektroden  aan.

Een ECG afnemen is aanbevolen bij verdenking van verschillende aandoeningen. Zoals AF, Bradycardie en Angina pectoris. Maar ook bij het vastleggen van een ritmestoornis wanneer de patient last heeft van klachten. Wij raden aan altijd gebruik te maken van een Cardiograaf met interpretatie. Omdat deze volgens onderzoek zorgt voor een hogere nauwkeurigheid bij het bepalen van het ziektebeeld. Het helpt om nauwkeuriger een beeld te bepalen bij gemiddeld 1 op de 5 ECG onderzoeken.

Hoe moet je ECG elektroden plaatsen

12 leads ecg aanleggen

Het juist aanleggen van ECG elektroden is een belangrijke handeling. Wij kunnen u  er van alles over vertellen. Maar beelden zeggen meer dan duizend woorden. Zie hier van het RAV een handig filmpje! Heeft u verder vragen of opmerkingen? Of zit het product er niet tussen dat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

 

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!