• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Inwendig onderzoek - Medische Artikelen kopen?

Bent u op zoek naar de juiste benodigdheden voor inwendige onderzoeken? Bij Klinimed bestelt u alles gemakkelijk en veilig online! Als medische groothandel met een jarenlange expertise in medische materialen leveren wij aan onder andere ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, gynaecologen en verloskundigen.

Lees hier meer over Inwendig onderzoek

Voor welke inwendige onderzoeken levert Klinimed benodigdheden?

Klinimed biedt u een zeer breed assortiment met alle denkbare benodigdheden voor diverse inwendige onderzoeken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Algemene gynaecologische onderzoeken;
  • Het nemen van uitstrijkjes;
  • Het plaatsen en verwijderen van spiraaltjes;
  • Onderzoeken naar baarmoederhalskanker;
  • Het maken van inwendige echo’s;
  • Onderzoeken naar aanleiding van seksuele, menstruatie- en overgangsproblemen;
  • Vruchtbaarheidsonderzoeken.

Ons assortiment voor inwendige onderzoek

Bij Klinimed treft u uitsluitend producten van gerenommeerde merken aan, waaronder Klinion, Welch Allyn, Medesign, Johnson & Johnson en Gima. Op die manier kunnen wij u altijd een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit bieden. Voor gynaecologische onderzoeken leveren wij speculums (eendenbekken), gynaecologische glijmiddelen, koorntangen (wattentang), tampontangen, cervix dilatatoren (ook wel Hegar dilatatoren genoemd) en thermometer hoesjes. Voor het verzamelen van celmateriaal ten behoeve van cervixcytologisch onderzoek hebben wij verschillende types cervix brushes, cytobrushes en spatels in het assortiment. Ook leveren wij de benodigde materialen voor het plaatsen en verwijderen van spiraaltjes. Voor het maken van inwendige gynaecologische echo's zijn er diverse sondehoezen of probe covers beschikbaar.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor overige gynaecologische instrumenten en gerelateerde producten zoals ultrageluidsgel en zwangerschapstesten.

Producten voor inwendig onderzoek online bestellen

Bestelt u uw producten voor inwendig onderzoek via Klinimed, dan bent u altijd verzekerd van een betrouwbare service. Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw voorkeur, via iDeal, PayPal of creditcard. Bestellen op factuur behoort eveneens tot de mogelijkheden. Bovendien zijn vrijwel alle producten voor inwendig onderzoek direct uit voorraad leverbaar – u hoeft dus nooit lang op uw bestelling te wachten. Indien u vragen heeft over ons assortiment of uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en staan u graag te woord.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief