• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Medicijn vernevelaar - Medische Artikelen kopen?

Een medicijnvernevelaar is een apparaat dat bedoeld is voor het inhaleren van medicatie in vloeistofvorm. Met behulp van een mondkapje, neusstuk of mondstuk wordt de medicatie door de patiënt ingeademd. Medicijnvernevelaars zijn een ideale oplossing voor patiënten die geen pillen willen of kunnen innemen. Daarbij worden ze vaak gebruikt voor behandelingen van de luchtwegen, bijvoorbeeld bij kortademigheid, benauwdheid, astma, allergieën en bronchitis. Een medicijnvernevelaar biedt een simpele en toch effectieve manier om patiënten de juiste concentratie van medicijnen toe te dienen. Als dé leverancier van medische apparatuur biedt Klinimed een ruim assortiment medicijnvernevelaars, welke heel eenvoudig online te bestellen zijn.

Lees hier meer over Medicijn vernevelaar

Wat is de beste manier om vloeibare medicatie toe te dienen?

Zoals gezegd kan de medicatie worden toegediend met een mondkapje, neusstuk of mondstuk. Bij Klinimed raden we zorgprofessionals altijd aan om te werken met een mondstuk dat in de mond kan worden gestoken. Dit is omdat de medicatie bij gebruik van een mondkapje vaak niet in de juiste dosering in de luchtwegen terecht komt. Een neusstuk wordt door patiënten vaak als minder prettig ervaren. Met een mondstuk bent u echter verzekerd van een optimale afgifte van de medicatie aan de luchtwegen.

Uiteraard is ook de juiste verneveltechniek van belang. Een medicijnvernevelaar dient altijd op een vlak oppervlak te worden geplaatst, recht voor de patiënt. Het mondstuk dient goed met de lippen omsloten te worden om te voorkomen dat er medicatie kan ontsnappen. De patiënt dient langzaam te inhaleren en rustig uit te ademen. Het apparaat geeft doorgaans zelf aan wanneer de voorgeschreven dosis medicatie is toegediend.

Ons assortiment medicijnvernevelaars

Als moderne zorgleverancier hechten we bij Klinimed veel waarde aan het leveren van de beste kwaliteit. Sterker nog, dat is onze eerste prioriteit. Wij verkopen dan ook uitsluitend medicijnvernevelaars van erkende merken. Een van onze meest verkochte medicijnvernevelaars is de Pari Turboboy vernevelaar. Pari is al ruim 100 jaar een vertrouwd merk voor inhalatiesystemen. De Turboboy is zeer eenvoudig in gebruik en heeft dankzij de efficiënte werking een bijzonder korte inhalatietijd. Het apparaat is uitgerust met een robuuste, onderhoudsvriendelijke compressor en wordt compleet geleverd, inclusief standaard mondstuk. Bij professioneel gebruik door zorginstellingen raden wij aan om gelijk disposable mondstukken voor de Pari Turboboy mee te bestellen. Op die manier is elke patiënt verzekerd van een hygiënisch mondstuk. Naast disposable mondstukken kunt u indien gewenst ook disposable mondkapjes voor medicijnvernevelaars bij ons bestellen.

Behalve medicijnvernevelaars levert Klinimed nog veel meer medische apparatuur. Hierbij kunt u denken aan onder andere medicijnvermalers, infuuspompen, ECG apparaten en saturatiemeters.

Medicijnvernevelaar kopen

Zowel medicijnvernevelaars als toebehoren zijn heel eenvoudig online te bestellen via de webshop van Klinimed. U profiteert daarbij van een veilige transactie via de betaalmethode van uw voorkeur en een snelle levering. Heeft u ondanks onze uitgebreide productomschrijvingen nog vragen over onze medicijnvernevelaars? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 085-7441446. Ook voor het plaatsen van spoedbestellingen of het wijzigen van bestaande bestellingen kunt u ons het beste even bellen; op die manier kunnen wij u namelijk sneller van dienst zijn.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief