Home » Diagnostiek en behandeling » Bloedonderzoek » Roche triglyceride teststrips voor Accutrend Plus per 25st.

Roche triglyceride teststrips voor Accutrend Plus per 25st.

Bel voor beschikbaarheid! info
78,88 (excl. BTW)
iDeal, veilig betalen bij uw eigen bank MisterCash / Bancontact
  • usp 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • usp Klantbeoordeling 4,2 / 5 door zorgverleners
  • usp Gratis verzending vanaf €200,-
  • usp Compleet assortiment
  • usp Persoonlijke klantenservice
Een triglyceride bloedtest wordt uitgevoerd als onderdeel van een lipidenprofiel, dat standaard wordt gemaakt bij onderzoeken naar hart- en vaatziekten. Daarbij wordt gekeken naar cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceriden. Ook bij diabetici wordt regelmatig een triglyceride test gedaan, omdat zij vaak verhoogde triglyceride waarden hebben. Om verzekerd te zijn van betrouwbare testresultaten biedt Klinimed u de Roche triglyceride teststrips, welke geschikt zijn voor gebruik met de Accutrend Plus meter.

Wat zijn triglyceriden?

Triglyceriden zijn een type vet dat in het bloed wordt aangetroffen. Wanneer men eet, zet het lichaam de calorieën die het niet direct nodig heeft om in triglyceriden; deze worden opgeslagen in de vetcellen. Hormonen zorgen ervoor dat triglyceriden worden vrijgegeven wanneer men tussen maaltijden door energie nodig heeft om te kunnen functioneren. Wanneer iemand regelmatig meer calorieën consumeert dan hij verbrand (met name voedsel dat rijk is aan koolhydraten) dan heeft die persoon wellicht hoge triglyceride waarden (hypertriglyceridemie). Met een simpele bloedtest kan worden onderzocht of de hoeveelheid triglycediden op een gezond niveau zit. Daarbij wordt doorgaans gekeken naar de hoeveelheid triglyceriden in milligram per deciliter bloed:

Normaal: Minder dan 150 mg/dL
Hoger dan normaal: 150 tot 199 mg/dL
Hoog: 200 tot 499 mg/dL
Zeer hoog: 500 mg/dL

Behandeling van licht verhoogde triglyceriden bestaat over het algemeen uit verandering van de levensstijl (gezondere voeding en sporten). Wanneer wordt geconcludeerd dat de hoeveelheid triglyceriden in het bloed echt te hoog is moet in de meeste gevallen cholesterolverlagende medicatie worden voorgeschreven. Dit omdat sterk verhoogde waarden gepaard gaan met een verhoogd risico op onder andere ontsteking van de alvleesklier (pancreatitis).

Voor welke toepassingen wordt Roche triglyceride teststrips gebruikt?

Roche triglyceride teststrips worden gebruikt in combinatie met de Roche Accutrend Plus meter. Afhankelijk van de teststrips die men gebruikt kunnen met dit apparaatje verschillende waarden in het bloed worden gemeten. De triglyceride teststrips zijn dus bedoelt om de triclyceride waarden in het bloed te meten. Behalve voor Roche triglyceride teststrips kunt u ook bij ons terecht voor Roche lactaat teststrips en Roche glucose teststrips.

Wat zijn de voordelen van Roche triglyceride teststrips?

  • Geschikt voor gebruik met de Roche Accutrend Plus meter;
  • Snelle en gemakkelijke meting van triglyceride in het bloed;
  • Betrouwbare testresultaten;
  • 25 teststrips per verpakking.

Ja, ik wil meer weten over Roche triglyceride teststrips voor de Accutrend Plus meter!

Heeft u vragen met betrekking tot de Roche triglyceride teststrips of de andere teststrips voor de Accutrend Plus meter? Neemt u dan even contact op met Klinimed. Wij werken nauw samen met productexperts uit de zorg, die u indien gewenst van deskundig advies kunnen voorzien. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor andere producten op het gebied van diagnostiek en behandeling.


Specificaties

Artikelnummer(s) Roche triglyceride teststrips voor Accutrend Plus per 25st. (3006358)

Vragen over dit product

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product. Stel gerust uw vraag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product, voeg hieronder uw beoordeling toe!