• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Bloedsuikermeter & glucosemeter benodigdheden!

Bloedsuikermeters, ook wel glucosemeters genoemd, zijn kleine apparaatjes waarmee diabetespatiënten op een snelle, eenvoudige en veilige manier hun bloedsuikerspiegel kunnen vaststellen. Als dé moderne zorgleverancier van Nederland biedt Klinimed diverse bloedsuikermeters en bloedsuikermeter benodigdheden van topmerken zoals Aviva, Bayer en Welch Allyn. Daarmee bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar resultaat! Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod en profiteer van onze service!

Lees hier meer over Bloedsuikermeter

Glucose waarden meten met een bloedsuikermeter

De bloedsuikerwaarde hoort normaal gesproken tussen de 4 en de 8mmol/l te liggen. Bij diabetespatiënten kan deze waarde vaak snel te laag of juist te hoog komen te liggen. Een te lage bloedsuiker waarde (‘hypo’) geeft symptomen als trillen, zweten, duizeligheid en misselijkheid. Bij een te hoge bloedsuikerwaarde (‘hyper’) krijgt men vaak last van een droge mond, dorst of moet men veel plassen.
Patiënten met diabetes type 1 of type 2 moeten vaak meerdere keren per dag hun bloedsuikerwaarden meten. Dit kan snel en gemakkelijk gedaan worden door een druppeltje bloed af te nemen, dit op een bloedsuikerteststrip te plaatsen en deze strip vervolgens te testen met een bloedsuikermeter. De meeste patiënten moeten dit zo’n drie tot vier keer per dag doen. Het is dan wel zo fijn als zij een apparaat hebben dat snel en gemakkelijk de juiste hoeveelheid bloed opneemt, goed leesbaar is en bovendien een betrouwbare en nauwkeurige meting geeft. En daarvoor bent u bij Klinimed aan het goede adres!

Ons assortiment bloedsuikermeters

Klinimed levert de bloedsuikermeters die het meest gebruikt worden door diabetespatiënten: de Accu-Chek Aviva en de Accu-Chek Performa. Behalve de bloedsuikermeters zelf vindt u in deze categorie ook de bijbehorende teststrips. Voor de Accu-Chek Performa hebben wij zelfs een compleet startpakket, inclusief Accu-Chek Performa bloedsuikermeter, softclix prikpen, 10 softclix lancetten, een batterij en een handig etui. U hoeft dan alleen nog maar de teststrips bij te bestellen! Met de Performa heeft u binnen 5 seconden een betrouwbare meting van de glucosewaarden in het bloed.

startpakket bloedsuikermeter

 

Overigens kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment prikpennen. Het prikken van bloed werd voorheen vaak als pijnlijk en vervelend beschouwd, maar gelukkig is er in de loop der jaren veel verbeterd om het leven van diabetespatiënten zo prettig en makkelijk mogelijk te maken. De prikpennen zijn tegenwoordig veel gebruiksvriendelijker. Er zijn zelfs prikpennen verkrijgbaar waarbij men zelf de diepte van de naald in kan stellen. Hierdoor is prikken een stuk minder pijnlijk!

 

Het meten van de bloeddruk is eveneens belangrijk voor diabetespatiënten. Dit omdat een hoge bloeddruk bij hen twee keer zoveel voorkomt als bij mensen zonder diabetes. Ook voor professionele bloeddrukmeters kunt u uiteraard gewoon bij ons terecht!

 

Glucosemeter kopen

Zowel bloedsuikermeters als teststrips zijn bij Klinimed heel gemakkelijk en snel online te bestellen. Gewoon op het moment waarop het u uitkomt. U bent bij ons verzekerd van een veilige transactie via de betaalmethode van uw voorkeur en een snelle levering. Heeft u nog vragen over onze glucosemeters of toebehoren? Of wilt u een spoedbestelling plaatsen? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 085-7441446. Op die manier kunnen wij u namelijk zo snel mogelijk van dienst zijn!

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief