Home » Verpleegartikelen » Maagsonde » pH-Fix indicator strips range 3.6 - 6.1 per 100st.

pH-Fix indicator strips range 3.6 - 6.1 per 100st.

Vandaag besteld, verwacht over 3-4 werkdagen info
19,49 (excl. BTW)
iDeal, veilig betalen bij uw eigen bank MisterCash / Bancontact
 • usp 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • usp Klantbeoordeling 4,2 / 5 door zorgverleners
 • usp Gratis verzending vanaf €200,-
 • usp Compleet assortiment
 • usp Persoonlijke klantenservice

Klinimed biedt u diverse pH-Fix indicator strips van Macherey-Nagel, een bedrijf dat al sinds 1911 gespecialiseerd is in betrouwbare oplossingen voor uiteenlopende moleculaire, biologische en chemische analyses. Macharey-Nagel pH-Fix indicator strips range 3.6 – 6.1 behoren tot de meest gebruikte pH-tests en zijn bij ons eenvoudig online te bestellen.


Welke eigenschappen hebben de pH-Fix indicator strips?

Een van de belangrijkste voordelen van pH-Fix indicator strips range 3.6 – 6.1 is dat ze direct klaar voor gebruik zijn, zonder kalibratie. In tegenstelling tot veel andere pH-tests zijn de indicatieve kleurstoffen in pH-Fix teststrips chemisch verbonden met de testpads. Dankzij deze gepatenteerde technologie lopen kleurstoffen niet uit, wat contaminatie van de monsters voorkomt – zelfs bij zeer alkalische oplossingen. De uitstekende fixatie maakt het mogelijk om de teststrips langer in de oplossing te laten, waardoor zelfs bij zwak gebufferde oplossingen een betrouwbare pH-waarde kan worden vastgesteld. Dankzij de ruime lengte kunnen de teststrips gehanteerd worden zonder dat uw hand in contact komt met het monster. Dit maakt het ook mogelijk om giftige, gevaarlijke of agressieve stoffen op een veilige manier te testen. De bijbehorende kleurenkaart is perfect afgestemd op de teststrips, wat een snelle en eenvoudige pH-analyse faciliteert.

Voor welke toepassingen worden pH-Fix indicator strips gebruikt?

Binnen het medisch vakgebied worden de pH-Fix indicator strips van Macherey-Nagel voornamelijk gebruikt voor het meten van de pH-waarde van menselijk speeksel en urine. Deze zuurgraad is een goede indicatie van de mate van verzuring van het lichaam; een hogere verzuring kan duiden op een verminderde werking van de nieren of het slecht functioneren van bepaalde lichaamsprocessen. pH-Fix indicator strips range 3.6 – 6.1 zijn ook geschikt voor de controle van residuen in dialysators en het vaststellen van de vaginale pH waarde.

Hoe gebruik ik pH-Fix indicator strips?

Het gebruik van pH-Fix indicator strips is heel eenvoudig: u doopt een teststrip in de te testen vloeistof en haalt deze er weer uit. Daarna even de overtollige vloeistof van de teststrip afschudden. Vervolgens kunt u de kleur op de teststrip vergelijken met het overzicht om het resultaat af te lezen.

Wat zijn de voordelen van pH-Fix indicator strips?

 • Direct klaar voor gebruik:
 • Gebruiksvriendelijk - kwestie van dopen & aflezen;
 • Binnen enkele seconden resultaat;
 • Uiterst betrouwbaar;
 • Geschikt voor diverse toepassingen;
 • Voldoende afstand tussen hand en monster;
 • Heldere kleurenkaart voor nauwkeurige metingen.

Ja, ik wil meer weten over pH-Fix indicator strips range 3.6 – 6.1!

Macherey-Nagel heeft meerdere meetsets ontwikkeld om het volledige pH bereik te dekken. U kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld pH-Fix indicator strips range 2.0 – 9.0. Zo kunt u voor elke toepassing de juiste pH teststrip vinden. Heeft u vragen met betrekking tot pH-Fix teststrips? Neemt u dan even contact met ons op. Het team van Klinimed is u graag van dienst!


Specificaties

Artikelnummer(s) pH-Fix indicator strips range 3.6 - 6.1 per 100st. (3029213)