• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

MEDISCHE kwaliteit handdoekdispensers

Dagelijks worden er in de gezondheidszorg ontelbaar veel wegwerphanddoekjes gebruikt. Het gebruik van een toepasselijke handdoekdispenser wordt hierbij vaak gebruikt. Wij bieden de papierdispensers op basis van koop of op basis van een bruikleen overeenkomst, waarbij u voor een service prijs de handdoekdispenser in bruikleen krijgt.

Lees hier meer over Handdoekdispenser

Naast de bekende Tork dispensers voor handdoekjes hebben wij ook de Tork midirol dispensers voorzien in antimicrobieel gecoat kunststof of in luxe RVS.

Zoekt u een lijn nieuwe papierdispenser ter vervanging van uw huidige handdoekdispensers informeer dan naar een offerte, zodat u niet alleen een mooie uitstraling heeft maar ook een passend handdoekje.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief