• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Pincetten

Pincetten

Anatomische pincetten, chirurgische pincetten zijn een van de basis instrumenten bij handelingen zoals het wisselen van verband, chirurgische ingrepen of voor cosmetische toepassingen.

Lees hier meer over Pincetten

Voor elk doel een passend pincet

Splinterpincetten, tekenpincetten, oorpincetten volgens troeltsch enzovoort dienen allemaal een specifiek doel bijvoorbeeld het verwijderen van corpus alienum.

Medische pincetten of cosmetische pincetten

Voor precisie werk raden wij aan te werken met medische pincetten bijvoorbeeld een Pincet volgens Adson deze heeft een hele fijne punt voor echt nauwkeurig werken. Vaak zijn er instrumenten op internet goedkoop te krijgen let op dat u dan altijd voor medisch gebruik medische kwaliteit pincetten koopt die ook te steriliseren zijn of steriel en disposable zijn. 

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief