• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Wat zijn Nitril handschoenen?

donderdag 8 juli 2021 11:10:00 Europe/Brussels

Wat zijn nitril handschoenen

Lees nu verder over Nitril, Soft Nitril en allergie bij wegwerphandschoenen als u wilt weten hoe u uzelf en patienten wilt beschermen. Kom meer te weten over nitril allergie, contacteczeem type IV en de nieuwe generatie versnellervrije handschoenen van Klinimed, Klinion en Sensicare.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Dave Griffioen

Hoe veilig is een FFP masker voor medisch gebruik

donderdag 18 februari 2021 14:08:00 Europe/Brussels

Een FFP mondmasker is een filtering face piece, welke wordt gebruikt om u te beschermen als drager tegen bacteriën en virussen. De FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes geven de hoogste beschermingsgraad, maar hoe veilig is zo'n mondkapje nou ten tijde van Corona ? Iedereen is gelukkig al expert, maar nog niet op de hoogte van baanbrekende nieuwe onderzoeken en inzichten. 

Bekijk snel hier 

Lees meer
Geplaatst in Blog door Dave Griffioen

3 manieren hoe je voldoende voorraad houdt voor jouw kliniek

zondag 31 januari 2021 11:57:00 Europe/Brussels

 

Klik hier als je wilt weten op welke 3 manieren voorraadbeheer in de zorg nog beter kan. Hoeveel voorraad heeft een huisartsenpraktijk of kliniek eigenlijk nodig? Wij hebben samen met experts op inkoopgebied gekeken naar lean voorraadbeheer en de noodzakelijke voorraad medische hulpmiddelen in de praktijk.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Dave
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief