Home » Diagnostiek en behandeling » Hemocue cuvetten » HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2 per 2st.

HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2 per 2st.

Bel voor beschikbaarheid! info
38,02 (excl. BTW)
iDeal, veilig betalen bij uw eigen bank MisterCash / Bancontact
 • usp 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • usp Klantbeoordeling 4,2 / 5 door zorgverleners
 • usp Gratis verzending vanaf €200,-
 • usp Compleet assortiment
 • usp Persoonlijke klantenservice
HemoCue specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van diagnostische apparatuur en hulpmiddelen voor zogeheten Point-of-Care tests. De oplossingen van HemoCue onderscheiden zich door hun snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2 is een van de vijf controlevloeistoffen die speciaal ontwikkeld zijn voor het verifiëren van de precisie en nauwkeurigheid van HemoCue glucose systemen.

Voor welke toepassingen wordt HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2 gebruikt?

Om diagnoses te kunnen stellen maken artsen en andere zorgverleners gebruik van diagnostische tests van bloedmonsters. Daarbij is het van essentieel belang om betrouwbare testresultaten te kunnen garanderen. Om de betrouwbaarheid van deze bloedtests te verifiëren heeft HemoCue meerdere controlevloeistoffen ontwikkeld: kunstmatige bloedmonsters waarvan de samenstelling reeds bekend is. Door regelmatig een test met HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistoffen uit te voeren en de testresultaten te vergelijken met de samenstelling, kan de betrouwbaarheid van de diagnostische testapparatuur worden vastgesteld. Dergelijke controles zijn onmisbaar voor het waarborgen van de juiste diagnoses – en daarmee ook de juiste behandeling van de patiënt.

Kan ik met deze controlevloeistof het volledige HemoCue systeem testen?

Dit product is geschikt voor het controleren van het complete HemoCue systeem, dus voor de fotometer/analyser en de HemoCue cuvetten. Naast HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2 leveren wij ook de andere vier controlevloeistoffen voor HemoCue glucose systemen. We adviseren om geregeld alle voor uw toepassingsgebied relevante niveaus te controleren.

Wat zijn de voordelen van HemoCue controlevloeistof?

 • Voor het controleren van de betrouwbaarheid van het volledige HemoCue systeem;
 • Kunstmatige bloedmonsters met reeds bekende samenstelling;
 • Snel en nauwkeurig in gebruik;
 • Beschikbaar in vijf fysiologisch relevante niveaus;
 • Lange houdbaarheid;
 • Voor het waarborgen van betrouwbare testresultaten.

Ja, ik wil meer weten over HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2!

Heeft u behoefte aan meer informatie over het HemoCue systeem of over uw bestelling? Neem dan even contact op met de klantenservice van Klinimed. Wij hebben goede contacten met specialisten uit de zorg die eventuele productgerelateerde vragen kunnen beantwoorden.


Specificaties

Artikelnummer(s) HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 2 per 2st. (3007167)