HemoTrol controlevloeistof Normal per 2st.

Bel voor beschikbaarheid! info
30,58 (excl. BTW)
iDeal, veilig betalen bij uw eigen bank MisterCash / Bancontact
  • usp 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • usp Klantbeoordeling 4,2 / 5 door zorgverleners
  • usp Gratis verzending vanaf €200,-
  • usp Compleet assortiment
  • usp Persoonlijke klantenservice
De HemoCue Hb 201 en HemoCue B-Hemoglobine systemen zijn veelgebruikte apparaatjes voor het uitvoeren van bloedtests. Om de betrouwbaarheid van deze testapparaten te kunnen waarborgen, is het van belang om regelmatig kwaliteitscontroles uit te voeren. Voor dit doel ontwikkelde het door de Nederlandse professor dr. Anton Maas opgerichte bedrijf Eurotol speciale controlevloeistoffen. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende niveaus (Low, Normal en High) en worden wereldwijd gebruikt voor het valideren van diagnostische bloedtests. Ook HemoTrol controlevloeistof Normal is eenvoudig online te bestellen via Klinimed!

Hoe werkt HemoTrol controlevloeistof?

HemoTrol controlevloeistoffen zijn in feite kunstmatige bloedmonsters waarvan de samenstelling al bekend is. Door een test met deze vloeistoffen uit te voeren kunt u de werking van uw HemoCue testapparatuur controleren; de testresultaten moeten overeenkomen met de op de controlevloeistof aangegeven samenstelling.

Voor welke producten is HemoTrol controlevloeistof Normal geschikt?

HemoTrol controlevloeistof Normal heeft een concentratie van ongeveer 7,4 mmol/L en is geschikt voor alle HemoCue HB 201 producten (fotometer/analyzer en microcuvette). Behalve voor HemoTrol controlevloeistof Normal kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor HemoTrol controlevloeistof Low en High.

Let op: HemoTrol controlevloeistoffen worden gekoeld verzonden.

Wat zijn de voordelen van HemoTrol controlevloeistof?

  • Snel en gemakkelijk de precisie van uw HemoCue testsysteem controleren;
  • Waarborging van betrouwbare bloedtests;
  • Leverbaar in niveau Low, Normal en High;
  • Ongeopende controlevloeistoffen blijven stabiel, mits gekoeld bewaard;
  • Na opening is de flacon nog 30 dagen houdbaar.

Ja, ik wil meer weten over HemoTrol controlevloeistof Normal!

Heeft u HemoTrol controlevloeistof Normal nodig? Dan bent u bij Klinimed aan het juiste adres. Bij ons kunt u alle benodigde controlevloeistoffen voor HemoCue systemen direct online bestellen. Neem gerust even contact op als u vragen heeft over ons assortiment of over het bestelproces. Indien er productinhoudelijke onduidelijkheden zijn kunnen wij eventueel onze productexperts uit de zorg voor u contacteren. Als uw medische groothandel streven wij altijd naar het verlenen van de best mogelijke service!


Specificaties

Artikelnummer(s) HemoTrol controlevloeistof Normal per 2st. (3007172)