Home » Diagnostiek en behandeling » Hemocue cuvetten » HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 per 2st.

HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 per 2st.

Bel voor beschikbaarheid! info
39,70 (excl. BTW)
iDeal, veilig betalen bij uw eigen bank MisterCash / Bancontact
  • usp 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • usp Klantbeoordeling 4,2 / 5 door zorgverleners
  • usp Gratis verzending vanaf €200,-
  • usp Compleet assortiment
  • usp Persoonlijke klantenservice

In de zorg is men voor tal van diagnostische toepassingen afhankelijk van bloedtests. Het spreekt voor zich dat deze bloedtests uitermate betrouwbaar moeten zijn; bij een verkeerde of onnauwkeurige diagnose krijgen patiënten immers niet altijd de behandeling die ze nodig hebben. De HemoCue GlucoTrol-NG producten zijn speciaal ontwikkeld voor het verifiëren van de precisie en nauwkeurigheid van HemoCue glucose systemen. De ideale oplossing voor het waarborgen van hoogwaardige diagnostiek en behandeling.


Voor welke toepassingen wordt HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 gebruikt?

Voor het diagnosticeren van ziektes en aandoeningen maken zorgverleners gebruik van een breed scala aan bloedtests. Daarbij spelen er altijd wel enige zorgen over de betrouwbaarheid van dergelijke tests. Om die zorgen weg te nemen heeft HemoCue speciale controlevloeistoffen ontwikkeld. Dit zijn in feite kunstmatige bloedmonsters waarvan de samenstelling vooraf bekend is. Door geregeld deze controlevloeistoffen te gebruiken voor de diagnostische tests, kan men vaststellen of de resultaten binnen het verwachte bereik liggen. Deze controles zijn van essentieel belang om de betrouwbaarheid van diagnoses te waarborgen en te zorgen dat patiënten de juiste behandeling krijgen. HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 is een van de vijf controlevloeistoffen die verkrijgbaar zijn voor het verifiëren van de betrouwbaarheid van de HemoCue glucose systemen.

Wat kan er precies gecontroleerd worden met deze controlevloeistof?

HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 is ontwikkeld voor het controleren van het volledige HemoCue systeem. Met andere woorden, u kunt de betrouwbaarheid van zowel de fotometer/analyzer als de microcuvette checken.

Wat zijn de voordelen van HemoCue controlevloeistoffen?

  • Te gebruiken voor alle HemoCue glucose systemen;
  • Effectieve controle van de betrouwbaarheid van bloedtests;
  • Snelle resultaten; Lange houdbaarheid;
  • Leverbaar in vijf fysiologisch relevante niveaus.

Ja, ik wil meer weten over HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4!

HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 is direct online te bestellen via Klinimed. Komt u ergens niet uit? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Voor het beantwoorden van productgerelateerde vragen met betrekking tot bijvoorbeeld HemoCue cuvetten of controlevloeistoffen hebben wij goede contacten met experts uit de zorg.


Specificaties

Artikelnummer(s) HemoCue GlucoTrol-NG controlevloeistof level 4 per 2st. (3007169)