HemoTrol controlevloeistof Low per 2st.

Bel voor beschikbaarheid! info
30,58 (excl. BTW)
iDeal, veilig betalen bij uw eigen bank MisterCash / Bancontact
  • usp 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • usp Klantbeoordeling 4,2 / 5 door zorgverleners
  • usp Gratis verzending vanaf €200,-
  • usp Compleet assortiment
  • usp Persoonlijke klantenservice
Het HemoCue Hb 201+ systeem is toonaangevend als het aankomt op Point-of-Care bloedtests. Wereldwijd vertrouwen talloze professionele zorgverleners op de directe resultaten van dit systeem om snel weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Om de betrouwbaarheid van uw HemoCue testapparatuur te kunnen waarborgen dient de werking regelmatig gecontroleerd te worden. Hiervoor zijn door Eurotrol speciale controlevloeistoffen uitgebracht. Ook HemoTrol controlevloeistof Low bestelt u gemakkelijk en snel via Klinimed!

Hoe moet ik HemoTrol controlevloeistof gebruiken?

HemoTrol controlevloeistoffen zijn kunstmatige bloedmonsters waarvan de samenstelling en concentratie reeds bekend is. Dit maakt het mogelijk om de nauwkeurigheid van uw HemoCue testapparatuur te testen. Dat is heel simpel: als de testresultaten overeenkomen met de waarden op de verpakking van de controlevloeistof, dan weet u dat uw testapparatuur accuraat is. Om het volledige meetbereik van de testapparatuur te controleren zijn er controlevloeistoffen op drie verschillende niveaus verkrijgbaar: Low, Normal en High.

Welke producten kan ik controleren met HemoTrol controlevloeistof Low?

HemoTrol controlevloeistof Low heeft een concentratie van ongeveer 5,0 mmol/L en is te gebruiken voor het Hb 201+ systeem van HemoCue. U kunt de werking van zowel de fotometer/analyzer als de microcuvette controleren.

Let op: HemoTrol controlevloeistoffen worden gekoeld bij u afgeleverd.

Wat zijn de voordelen van HemoTrol controlevloeistof?

  • Snelle controle van de nauwkeurigheid van HemoCue testsystemen;
  • Voor het waarborgen van betrouwbare bloedtest resultaten;
  • Leverbaar in 3 verschillende niveaus: Low, Normal en High;
  • Mits gekoeld bewaard blijft het ongeopende product stabiel;
  • Flacons zijn na opening nog 30 dagen houdbaar.

Ja, ik wil meer weten over HemoTrol controlevloeistof Low!

Als uw vertrouwde medische groothandel streeft Klinimed ernaar om u het grootste assortiment te bieden en u de best mogelijke service te verlenen. Ook HemoTrol controlevloeistof Low bestelt u eenvoudig en snel online. Heeft u vragen over ons assortiment op het gebied van diagnostiek en behandeling of over uw bestelling? Neem dan even contact op met de klantenservice van Klinimed. Voor het beantwoorden productinhoudelijke vragen hebben wij nauwe contacten met experts uit de zorg.


Specificaties

Artikelnummer(s) HemoTrol controlevloeistof Low per 2st. (3007171)