• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Hechtpleisters en pleisterrol - Medische Artikelen kopen?

Bent u op zoek naar een ideale manier om een kleine verwondingen te verbinden? Hechtpleisters en pleisterrollen bieden dan uitkomst. Eenvoudig en snel aan te brengen en perfect voor het hygiënisch afdekken van wonden. Als medische groothandel biedt Klinimed een zeer uitgebreid assortiment verbandmateriaal. Hierin vindt u hechtpleisters en pleisterrollen van merken zoals BSN, 3M, DermaPlast, MaiMed en Leukoplast. Daarmee bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk het aanbod van Klinimed en profiteer van onze uitstekende service!

Lees hier meer over Hechtpleisters en pleisterrol

Hechtpleisters

Hechtpleisters vormen een standaard onderdeel van elke verbanddoos. Dat is niet zo verwonderlijk, want het zijn zeer multifunctionele producten die veelvuldig voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Niet alleen voor het verbinden van verwondingen, maar ook voor het voorkomen van blessures bij sporters. Hechtpleisters worden in vrijwel alle takken van sport gebruikt om bijvoorbeeld handen of voeten in te tapen. De kwalitatief hoogwaardige, sterke en elastische tape zorgt ervoor dat het verband langdurig blijft zitten en comfortabel aanvoelt.

Pleisterrollen

Een pleisterrol is simpelweg een sterke, elastische pleister op een rol. Dankzij de elastische eigenschappen is deze handige, textiele pleister de ideale oplossing voor het verbinden van kleine wonden. Vooral als het gaat om lastige wonden op bewegende lichaamsdelen, zoals ellebogen of knieën! Doordat de pleister op een rol zit, kunt u zelf de afmeting bepalen. U heeft dus altijd de juiste maat! Met een goede verbandschaar kunt u de pleisters eenvoudig op maat knippen.

Ons assortiment hechtpleisters en pleisterrollen

Klinimed levert een indrukwekkend assortiment hechtpleisters en pleisterrollen. Hechtpleisters zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, op rol, in een dispenser of gewoon als losse vellen. Binnen onder andere de Leuko lijn zijn er ook nog verschillen in kleefsterkte. Denk bijvoorbeeld aan de Leukoplast, Leukopor of de Leukosilk, die ook geschikt is voor de gevoelige huid.
Voor mensen met een extra gevoelige huid of een bepaalde tape-allergie hebben wij Mueller underwrap pretape. Deze kan onder het reguliere verband worden aangelegd. Daarnaast vindt u in deze categorie ook chirurgische hechtpleisters, steriele hechtstrips en katheterfixatiepleisters.

Door het aanbod te filteren op bijvoorbeeld prijs, levertijd of naam, kunt u snel de benodigde hechtpleisters en pleisterrollen vinden.

Behalve voor hechtpleisters en pleisterrollen kunt u uiteraard ook bij Klinimed terecht voor ander verbandmateriaal. Hierbij kunt u denken aan losse pleisters, hechtstrips en zwaluwstaartjes, steriele gazen, gaascompressen en deppers, zalfgazen en nog veel meer.

Pleisterrollen bestellen

Klinimed biedt het grootste aanbod hechtpleisters en pleisterrollen. Deze kunt u heel eenvoudig online bestellen, gewoon wanneer het u uitkomt. Daarbij bent u altijd verzekerd van een veilige transactie en een snelle levering. Uw bestelling wordt verstuurd op dinsdag of vrijdag verstuurd, wat betekent dat u deze in de meeste gevallen op woensdag of maandag in huis kunt verwachten. Heeft u een spoedopdracht? Of wilt u uw bestelling wijzigingen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 085-7441446. Uiteraard kunt u ook contact opnemen wanneer u vragen heeft over ons assortiment of wanneer u het gewenste product niet kunt vinden. We helpen u graag verder!

Terug naar boven

Afmeting

  • 2.5cm x 5m (2)
  • 5 x 5cm (1)

Merk

  • 3M (5)
  • BSN - Essity (6)

Kleur

  • Wit (5)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief