• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Medische weegschalen voor de zorginstelling

Medische babyweegschalen, weegstoelen en rolstoelweegschalen

In elke huisartsenpraktijk, consultatiebureau en verpleeghuis vind je onze weegschalen. Onmisbaar is een klasse 3 medische weegschaal bij het bepalen van het gewicht, omdat medicatie, voeding en het behandelplan daarop aangepast worden. 

Lees hier meer over Medische weegschalen

Weegschalen ijken

Elk jaar dienen medische weegschalen geijkt te worden, zodat deze altijd de juiste waarde aangeven. Voorafgaand levering worden de ADE weegschalen uitgebreid getest en gecertificeerd door een externe door de overheid bevoegde instantie op afwijkingen. Kortom extreem goed gekeurd!

Medische ADE babyweegschalen en lengtemeters voor de GGD en consultatiebureaus

Zoekt u voor het consultatiebureau nieuwe apparatuur ? dan bent u bij ons aan het juiste adres wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het leveren van weegapparatuur en meetapparatuur. Van de bekende kunststof meetbakken tot en met aankleedkussens. Hierin vind u ook van ons de ADE weegschalen terug.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief